Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobry den, vim, ze techto dotazu je tu hodne, ale presto prosim o radu. Mam trochu mista v 450m na chalupe u jizni zdi v J Cechach, pocitam, ze se mi vejdou max 3-4 hlavy, tak bych chtela vybrat pokud mozno co nejlepe. Nejsem zastancem postriku obecne a take z duvodu jen obcasnych vikendovych pobytu zde bych potrebovala odolne stolni odrudy. Na zahrade mam jednu jeste prastarou revu (nova bude v jine casti zahrady cca 50 m daleko), kterou udrzuju z citovych duvodu, jinak v okoli zadny vinna reva neni (nebo o ni alespon nevim).  Po precteni prispevku zde na foru jsem uvazovala o Vostorgu a Kodrjance + nejake dalsi.  Myslite ze je to dobra volba? Co byste mi doporucili jako 3.-4. odrudu?

A kde koupit? Vyhovovalo by mi taborsko ci Praha a okoli, ci postou, ale vetsinou jsem nenasla na netu obchod kde by meli obe odrudy. A platit za kazdou zvlast postovne mi prijde zbytecne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika