Jaké aku nůžky na trávu a keře?



Zločenková - (1) - 216.50 (?) 
18.3.2014 10:29, zobrazeno: 3729x

Dobré dopoledne,
práce na zahradě začíná a tak přemýšlím o pořízením aku nůžek na trávu, keřů a větví. 

Samozřejmě nejsem znalec, o tohle vše se staral tatínek přítele, ale teď máme vlastní zahradu a musíme si vše pořídit a tak tu třeba narazím na nějakou užitečnou radu co vybraat a čemu se určitě vyhnout ;-)

Vždy hledám podle recenzí na Heurece, zatím to byla jen elektronika, ale koukla jsem tam i na aku nůžky a podle doporučení nevypadá špatně obchod Nako, hlavně jsem z Chrudimi a obchod je v Pardubicích, takže další plus.

Projela jsem si jejich sortiment aku nůžek a nejvíce mě zaujali aku nůžky na keře a trávu BOSCH ISIO Set II, samozřejmě hlavně cenově :-) Recenze pozitivní, ale chci slyšet i jiné názory, přeci jen je lepší to slyšet z více stran.

Nůžky bychom používali hlavně na vysokou trávu u keřů, potom především na zarovnání tůjí. Hlavně, aby mi ruka neupadla, něco příjemného a ne těžkého na používání :-) A nechci nic na kabel... náš pes když se něco připojí, třeba sekačka, tak dost řádí :-/

Jaké aku nůžky osobně vlastníte vy? Šli byste do nich zas nebo zvolili raději jinou značku? Jak dlouho vám vydrží nabitá?

Moc vám děkuji a přeji hezký zbytek dne,

Eli :-)

Zahrada u řadového domu
Zahrada u řadového domu
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika