Moje zahrada 3D



Stránky: 1,  2   
helvan - (1) 
10.2.2006 18:11, zobrazeno: 87604x
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s novou verzí programu Moje zahrada 3D - verze 2005? Uvažuji, že bych jí zakoupila, ale nejsem úplně přesvědčená o jeho kvalitě. Jedná se mi především o 3D zobrazení návrhu.

Díky
Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host - 29.33 (?), 30.7.2006 11:16
také jsem uvažoval o koupi. Koupila jste? Máte dobrou nebo špatnou zkušenost? Díky Josef Hůla, info@pracezdomova.cz
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 10.34 (?), 8.8.2006 13:46
Dobrý den. Jako profesionál, který se živí projektováním okrasných a užitkových zahrad, jsem tento program kdysi dostal darem. Mohu za sebe napsat, že jsem jej nepoužil k návrhu ani jedné zahrady, protože to prostě nešlo. Myslím, že program, pomocí něhož by se dalo vydělávat, ten by se pohyboval v jiné cenové relaci. Sám používám jiný program, ale nechci mu zde dělat reklamu. Přeji pohodový den. Stanislaw:-)
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 119.226 (?), 14.8.2006 13:17
Dobry den,
vzhledem k urovni Vasich prispevku, si nemyslim, ze by Vas nekdo obvinil z nejakeho reklamniho spamu. Muzete prosim priblizit "ten" SW, pokud vim tak jediny jiny cesky je z nejake fakulty?
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 10.34 (?), 14.8.2006 14:13

Dobrý den. Pokud tedy neporuším nějaká pravidla, tak pro svoji práci používám program "Sadovnická projekce" dnes už ve verzi pro Win 3,62. Autorem ja pan Karel Rys, který učí informatiku na Mělnické zahradnické škole, a je to můj bezva kamarád. Podle mne je to fenomenální programátor. Celou dobu s ním spolupracuji formou testů a připomínek. Jen jako kuriozitu uvádím, že doma mě to chodí na Pentiu 166! Ale to je ještě DOSovská verze. Za celou dobu co program používám jsem zhotovil tak asi 270 projektů. Nemám to zcela přesně spočítané, jen zhruba. Dnes bych nevytáhnul prkno ani na to, kdybych měl projektovat osázení hrobu, což už jsem taky několikrát dělal. Pro zajímavost ještě uvádím, že "Moje 3D zahrada" jsem kdysi dostal od známé, která žije v Německu, ale program myslím vznikl v Rusku. Přeji všem těm, které to zajímá mnoho pohody a prima chvíle! Pokud bude na program nějaký dotaz, rád zodpovím. Stanislaw:-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 241.251 (?), 23.5.2007 16:09

Dobrý den,

pan Rys můj kamarád není (i když by asi klidně mohl být:) ) a proto s klidným svědomím mohu prohlásit, že jeho program je opravdu výborný (testoval jsem "Moji zahradu D" a ta se skutečně k práci moc nehodí). Zkoučel jsem "jen" testovací verzi a když jsem narazil na problém, obrátil jsem se na autora emailem a ten mi vždy odpověděl na můj dotaz.

Jinak souhlasím se zde v diskusi zmíněným názorem že profi verze programu ja příliš drahá (nechci a nebudu si vydělávat zahradní architekturou) a verze pro zahrádkáře má některá omezení, která mi dost vadí - hlavně vrstvy a omezení počtu prvků. S testovací verzí jsem si dělal projekt chalupy a chtěl být co možná nejrealističtější a tak jsem skoro všechny prvky "vyplácal" na stavbu a na kytky (tedy stromy...) mi už skoro nic nezbylo.Asi by to chtělo něco mezi "Profi" a "Pro zahrádkáře" cenou i schopnostmi.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 74.10 (?), 15.2.2008 21:10

no chtel bych se zeptat jestli by do toho programu nesly importovat fotky a v tom programu s nima manipulovat. a jestli v techto programech se da ruzne upravovat tereni nerovnosti. jestli to dokaze pekne zobrazit vyskove rozdily dik

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 221.138 (?), 16.2.2008 7:06

Dobrý den. Zřejmě je to dotaz na mne. Do programu Sadovnická projekce je možné vložit vlastní libovolné fotky dřevin a dále s  nima pracovat. A co se týká modelace terénu, tak to tento program uměl již ve své DOSovské verzi, takže v současné době, kdy je ve verzi pro Windows je toto naprosto samozřejmé. Program je neustále vyvíjen a v současné době je k dispozici její verze 4.00. Přeji Vám pohodu. Stanislaw:-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 159.149 (?), 10.3.2008 20:23

Dobrý den pane Stanislawe.

Má na Vás malou prosbu ohledně programu sadovnické projekce.jsem takový ferda mravenec a  mimo jiné navrhuji  malé zahradky u kamarádů a známých.Zkoušl jsem zmiňovanou 3D zahardu, ale nebyl jsem schopen vložit ani odpovídající tvar domu natož chodníčky a další věci které na stávajícím pozemku byly.

Neexistuje prosím nějaká demo verze toho Vašeho programu nebo možnost  odzkoušet  tento program?  Popřípadě jaká je jeho cena a kde by se dal získat?  Děkuji Roman

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 97.194 (?), 10.3.2008 21:08

Dobrý den pane Romane. To, co požadujete samozřejmě možné je. Najděte si stránky mělnické školy a tam je odkaz na tento program. A pak už postupujte podle toho, co se Vám bude líbit. Uvedu ale na pravou míru Vaši poznámku. Já v žádném případě nejsem autor tohoto programu. Já jej profesionálně používám, velmi pilně jej testuji a zasílám autorovi své připomínky. Vůbec neumím programovat, jsem zahradník. Čeho si ale nesmírně vážím je to, že s autorem jsem kamarád a pravidelně se setkáváme. Věkově bych totiž mohl být jeho otcem, mám téměř tak staré syny. Tak ať se Vám daří přeje Stanislaw:-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Cesta z litého betonu8:34
Husqvarna 36. - zapalování17.4.2024
Ako očistiť zalakované časti?14.4.2024
Cesta z litého betonu13.4.2024
Motorova pila stihl 02813.4.2024
Kouří do místnosti12.4.2024
Další příspěvky > 
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika