Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Topstar plus, 10.8.2024 Obsahuje fotku
Díky za upřímnou reakci, pane 227.164 a přeji dobrou chuť. Zároveň se těším na vaše další příspěvky nejen o švestkách. 
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 10.8.2024 Obsahuje fotku
Z novějších roubů starých odrůd se urodil prozatím jen jeden plod Čerčínské. I když ne zcela zralý, vykazoval již zajímavou aromatickou příchuť, trochu odlišnou od Domácí velkoplodé. Myslím, že se v budoucnu máme s panem MH na co těšit.
Hrušky 2022, 10.8.2024 Obsahuje fotku
Na jedné fotce je žlutý plod neznámé letní odrůdy, u které nedokážu určit z kterého roubu pochází. Dvě snad zralé Špinky mě prozatím neohromily, zato Kozačka stuttgarská letos ano. Pokud se malé plody včas utrhnou a nenechají se zmoučnatět, dokážou... celý příspěvek >
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 10.8.2024 Obsahuje fotku
Všechny dosavadní uzrálé švestky totálně blednou před chutí prvních předčasně zralých a padaných Domácích velkoplodých. Považuju to za malý zázrak, protože některé plody mají stále určité příznaky "šarky". 
Broskyne 2024, 10.8.2024
Je to možné. Jak jsem ale psal, u mě je tato odrůda neodolná vůči ničemu. V květu zmrzne, a co zbyde podlehne mumifikaci. Neodolná vůči kadeřavosti. Letos ani jedna Maria Bianca, ani jedna Benedicte. Třeba s ní budeš mít lepší zkušenost. Podle chuti... celý příspěvek >
Jayhaven, 10.8.2024
Mě osobně letos u Jayhavenu překvapila odolnost proti mrazu, tradičně proti kadeřavosti. I když plodů bylo více než by se slušelo a patřilo, měly velmi dobrou chuť. Škoda, že to nemůže potvrdit více pěstitelů.
Jayhaven, 7.8.2024
MH: Jak dopadl tvůj zasáčkovaný Jayhaven?
Jolina a Joganta, 7.8.2024 Obsahuje fotku
Opět musím napsat Jolina nebo Joganta. Bude to pravděpodobně ta pozdnější z těchto dvou, protože těch pár plodů z té druhé už opadalo.
Agenská, 7.8.2024 Obsahuje fotku
Roub Agenské s plody v Azuře. 
Procházkova, 7.8.2024 Obsahuje fotku
"Procházkova" dozrává postupně a společně s Hankou asi nejchutnější švestky v tomto období, i když od té doby, co jsem jí naposled vychválil, spadla do takového lepšího průměru.
Topstar plus, 7.8.2024 Obsahuje fotku
Topstaru je jen pár jednotlivých plodů. Chuťově určitě neurazí, ale ani neoslní. Švestkovější než sladkokyselá až kyselá Azura.
Zimmerova, 7.8.2024 Obsahuje fotku
Plody slivoně Zimmerova jsou celkem atraktivní a rok od roku o něco větší. Letošní chuť je tak trochu jen fádně sladká, aromatičtější je rozhodně oblíbená odrůda pana PP s názvem Wangenheimova, která není povětšinou ještě zralá.
Rajčata 2024, 7.8.2024
KUKY si dělal zásoby Acrobatu, tak by mě zajímalo, jestli ho ještě používá, nebo používá již pouze novější přípravky. Co se týče Ridomilu, tak šíření plísně bramboru zastavil na listech i na plodech rajčat. Samozřejmě skvrny na stonku nikam nezmizí,... celý příspěvek >
Salisburyho, 7.8.2024
Fotím, co uznám za vhodné. Trollům jako jste vy, do toho vůbec nic není. K tématu Salisbury nemáte nic, tak neobtěžujte. 
Rajčata 2024, 4.8.2024
Pane Miloši K, jak jste na tom? U mě to vypadá, že po deštích v minulých dnech i dnes, se šíření plísně bramboru na rajčatech zastavilo. Plody sice moc nezrají, ale ten Ridomil Gold nejspíš zafungoval.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika