Příspěvky uživatele - hugovotr

Jakou odrůdu nasadit na pálení slivovice?, 20.9.2020
Stanley je borec, pracant. Každý rok pravidelně plodí, cukernatost má slušnou a chutí patří k lepšímu průměru.
Jakou odrůdu nasadit na pálení slivovice?, 18.9.2020
Proč likvidujete/přeroubujete Hagantu? Já jsem s ní spokojen. Velké plody, velká cukernatost, skvělá chuť, dozrává spolu s durancií...
Tuleu Gras, 13.9.2020
Gabrovskou jsem sklidil dnes, jako každý rok jen pár desítek plodů. Anna Späth ještě neplodí. Haganta bude dozrávat koncem září.
Nemoc mandloní, 12.9.2020
Já myslel, že Sulka je i na houbové choroby. Vedle rostoucí broskve jsou v pořádku, ty ale stříkám na podzim Sulkou, před rašením mědí a následně třeba Signumem. Mandloně se mi řadu let zdály bezúdržbové a nestříkal jsem je ničím.
Nemoc mandloní, 12.9.2020 Obsahuje fotku
Zdravím, letos mají všechny mandloně dírkované listy a stromy chřadnou. Neznáte příčinu a řešení? Plánuji po odpadu listí a pak před rašením postřik Sulkou.
Odrůda Admiral, 12.9.2020 Obsahuje fotku
Teď už jako přihlášený i s fotkou. Máte ho někdo na MM106?
Meruňka Maďarská - jaké máte zkušenosti, 18.8.2020
No a já budu z maďarské a VP příští týden pálit.
Hrušeň s menší korunou, 6.8.2020
Pokud máte zahradu u domu, použijte klidně jako podnož kdouloň. Ale pak pozor na výběr odrůdy. Zmíněná Karina na této podnoži skoro vůbec neroste. S rozestupy neporadím, mám je 3 metry od sebe a bohatě to stačí. Sad mám ale v extrémně suché... celý příspěvek >
Hrušeň s menší korunou, 5.8.2020
Pokud nemáte možnost pravidelné zálivky, kdouloňovou podnož neberte. Ze zimních doporučuji Bohemicu, na Vánoce je v konzumní zralosti Dicolor, z podzimních Nojabrskaja. Výborná je Hardyho, ta ale roste bujně, je to jediná hrušeň, která mi prosperuje... celý příspěvek >
Veličenstvo Redhaven, 4.8.2020
Kvalitní odrůda, ale chuť bezkonkurenční určitě není. Minulý týden ji překonala Michaela, teď čekám na první úrodu Suncrestu a Symphonie.
Meruňka Maďarská - jaké máte zkušenosti, 23.7.2020
To nemyslíte vážně. Bergeron je kulatější a vybavený více do červena. I chuťově je jiný. Maďarská je velmi podobná Velkopavlovické, ne Bergeronu.
Velkopavlovická, 8.7.2020
Dozrává nerovnoměrně, většina plodů je zelená, ale na některých stromech už se najdou zrající kousky.
Lišejník na ovocných stromech, 21.6.2020
Chemstop používám řadu let a zatím bez větších problémů. Je to nevzhledné a občas se přilepím i já, ale je to daň za méně postřiků proti mšicím. Po aplikaci postřiku byly mšice často do týdne, dvou zpět. S Chemstopem stříkám často většinou jen... celý příspěvek >
Mšice na slivoních, 19.6.2020
S úspěchem používám Biool, OL 0dní.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, pilatka, obaleči... v jádrovinách, 9.6.2020
Kyjovsko - před dvěma týdny nainstalováno 5 lapačů na jabloně a 3 na slivoně. Za tu dobu odchyceno jen pár kusů, u slivoní je jich více.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika