Příspěvky uživatele - 230.65

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mega cibula, 23.9.2014 Obsahuje fotku
tak jsem něco k tomu pohledal - není to sice fotomontáž, ale je to účelně "šikovně" vyfocené. Přikládám jiný snímek, kde už tak obrovitě nevypadá.
Mega cibula, 23.9.2014
Ukázková fotomontáž :-)
Živý plot s užitkem, 16.9.2014 Obsahuje fotku
Zkusil jsem udělat nějaké další fotky, bohužel jen mobilem, protože foťák jsem zapomněl doma.
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
mírně kyselá půda bude, je to na okraji lesa (jehličnatého) Co se týče výživy, máte pravdu, že téměř žádné hnojení nepraktikuji - zřejmě chyba. Jak jsem psal, udělám o víkendu lepší fotky a dovolím si je sem dát, třeba někdo poradí... celý příspěvek >
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
Právě v tomto článku jsem našel příznaky houbové choroby, tak se o víkendu podívám. Maliníky mám na chatě na "úpatí" vysočiny.
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
O víkendu udělám lepší fotky. Na těchto je vláhy dost, protože bylo zrovna po dešti. Odrůdy mám Medea, Rubín a nějaká žlutá odrůda. Dá se říct, že se všechny chovají stejně. Děkuji za tipy na choroby, zeptám se pana Googla.
Živý plot s užitkem, 11.9.2014 Obsahuje fotku
ještě jeden obrázek
Živý plot s užitkem, 11.9.2014 Obsahuje fotku
Já8 to přisuzoval právě suchu, protože než přišla v červenci vedra, dařilo se mu, měl i pár plodů, pak to jaksi zakrnělo. Viditelné škůdce jsem žádné nenašel, samozřejmě nedokážu poznat nějakou virózu apod. Přikládám fotky, snad je na nic něco... celý příspěvek >
Živý plot s užitkem, 11.9.2014
Děkuji za tip, o muchovníku hodně četl, jen jsem se zatím dočetl rozdílné názory na jeho chuť, proto jsem spíše uvažoval o borůvce.
Živý plot s užitkem, 10.9.2014
Dobrý den všem, mám na chatě několik metrů, které jsem před asi 5 roky chtěl zaplnit "živým plotem" z různých odrůd malin. Bohužel každý rok se opakuje situace, kdy na jaře maliny pěkně obrazí, vyženou nové výhony, nakvetou, zaplodí několik plodů... celý příspěvek >
Svída, popř. jiný listnáč do sucha, 18.6.2014
Děkuji za vyčerpávající odpověď. Toto je jedna z mála poraden, kde se člověk opravdu něco dozví...
Svída, popř. jiný listnáč do sucha, 18.6.2014
Udržím ale tu lísku na výšce max 1-1,5 m?
Svída, popř. jiný listnáč do sucha, 17.6.2014
Děkuji za odpověď, rada s hydrogelem je zajímavá, určitě koupím. Škoda, že není asi už možnost dát i k jiným rostlinám a keříkům. Vykopávat se mi je nechce :-) a pochybuju, že by se mi podařilo dostat hydrogel ke kořenům tak, aby to mělo smysl.
Svída, popř. jiný listnáč do sucha, 17.6.2014
Zdravím všechny, rád bych si zasadil na chatě jako solitér nějaký listnáč s "pěknými" ideálně panašovanými listy. Zaujala mne svída bíla, ale někde jsem četl, že nesnáší sucho. Naopak jinde jsem četl, že je nenáročná, že se vypořádá i se suchem.... celý příspěvek >
Co je to za brouka, 16.8.2013
Děkuji za tipy. Opravdu se zdá podle popisu a obrázku na netu, že je to potemník moučný. Jen mi není jasný, kde by se tam vzal a dokonce více kusů. Je to chata u lesa, my sami tam žádný jemu příznivé potraviny nemáme.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika