Příspěvky uživatele - 57.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stříkat před deštěm?, 26.6.2014
Děkuji za odpověď. Půjdu se asi předzásobit. Je fakt že to co uvádíte mají skoro všude. Na ochranou lhůtu dám pozor.
Stříkat před deštěm?, 26.6.2014
Tak jak to tedy nakombinovat? Např. vůbec nevím čím stříkat padlí a plíseň když se to rozjede a je potřeba stříkat třeba každých 10 dní a několikrát po sobě...
Zálistky a tažně na příští rok, 25.6.2014
Tak to tak udělám. Děkuji.
Zálistky a tažně na příští rok, 25.6.2014
Takže osečkovat keř (až budou výhony výrazně přerůstat drátěnku - v knihách píší cca 30-40cm) a nechat být? A na jaře keř ostříhat a na tom jednom tažni zálistkové výhony ostříhat?
Stříkat před deštěm?, 25.6.2014
Tak jsem to vzal Quadris Max. Zatím je vše v pořádku, žádná plíseň nebo jiné choroby, "brouci" atd. Ale teď to vypadá na vlhčí počasí tak uvidím co se bude dít dál. Chce to pozorovat a jak se něco malinko objeví tak hned zasáhnout.
Zálistky a tažně na příští rok, 25.6.2014
Jak je to se zálistkama je mi snad jasné, ale co se zálistkama na výhonu, který se příští rok použíje jako tažeň? Vylamovat až do délky která bude odpovídat délce tažni?
Stříkat před deštěm?, 24.6.2014
Aha. Ještě mě mate vaše věta "Dithane a pak Diskus nebo opět QUADRIS". Když si mám tedy v druhé fázi vybrat mezi Diskusem a Quadrisem tak kdybych vybral Quadris tak to přeci nepostříkám proti padlím (na ten je Diskus).
Stříkat před deštěm?, 24.6.2014
A čím to mám tedy pokropit z výše uvedených?
Stříkat před deštěm?, 24.6.2014
Nyní u nás bylo hodně sucho a vypadá to že od zítra bude pršet. Má cenu stříkat cca den před deštěm proti plísni a padlím nebo až po dešti? Postřik po odkvetení jsem ještě neprovedl (bylo sucho, vše vypadá v pořádku tak jsem usoudil, že to... celý příspěvek >
Matolinový klobouk - lisování, 11.6.2014
Díky za reakce. Ono toho moc nebude. Trochu to prolisuji a uvidím. Je nutné při zdravých hroznech používat kvasinky a před tím rmut sířit? Někde jsem četl, že to nutné není. Skoro souded mi dával ochutnávat svůj výtvor a říkal, že kvasinky nepoužívá... celý příspěvek >
Matolinový klobouk - lisování, 9.6.2014
Zdravím, připravuji se na první úrodu a výrobu červeného vína. Nejspíš toho moc nebude, ale rád bych si to zkusil, abych byl připraven na další roky. Mám doma pár knížek a pročítám tento odkaz. V odkazu se píše, že je dobrý po maceraci držet odděleně... celý příspěvek >
Asi mi něco žere listy, 6.6.2014
A ty chloupky na listech jsou u RM normální?
Měření PH moštu, 4.6.2014
Dobrý den, mnohokrát děkuji (i když trochu opožděně) za odpověď. Zkusím tedy nejdříve ty papírky a pak se uvidí. Ještě jednou díky!
Kumulus + Dithane + Kristalon, 30.5.2014
Aha. V letáku u discusu píšou že jako vedlejší učinek to má i na plíseň.
Kumulus + Dithane + Kristalon, 30.5.2014
A discus (místo kumulus a dithane) + kristalon?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika