Příspěvky uživatele - Oldbek

Švestka dozrávající v polovině srpna, 25.5.2015
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jakou by jste mi doporučili švestku na polovinu sprna. Mělo by se jednat o odolnější druh proti šarce, hlavně na jídlo (případně kompoty, povidla), sladší a aromatické plody. Dále, aby netrpěla moniliozou plodů. Děkuji... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 6.5.2015
Pane Petře Topking jsem již vyměnil za Topstar Plus. Doufám, že to bude lepší volba. Zajímala by mně chuť té Haromy. Mimochodem, kde jste tuto sehnal.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 6.5.2015
Chtěl bych se zeptat pana Petra z Pardubic zda má v letošním roce také nějaké příznaky šarky na Hanitě. Chtěl bych si pořídit tuto odrůdu a zajímala by mne zkušenost ostatních s odolností na šarku. Díky za odpovědi.
Slivoň Valentynka, 24.2.2015
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na tuto odrůdu slivoně, kterou nabízí v jednom nejmenovaném zahradnictví a ještě na odrůdu slivoně T 1. Znáte tyto odrůdy. Děkuji za odpověď.
Superior, 19.2.2015
Zdravím. Nevíte jak je to s opylením této odrůdy. Nepostihnou květy jarní mrazíky? Děkuji za odpověď.
Jabloň Goldrush, 17.2.2015
Zdravím. Chtěl bych se zeptat na tuto pozdně zimní odrůdu jabloně. Můžete mi někdo k této něco říci? Děkuji za odpověď.
Jiná podnož než myrobalán, 11.2.2015
Myslíte pane Petře, že na myrobalánu bude Haganta nebo Herman větší strom v té jílovité půdě. Já si myslím, že by to nemuselo být tak hrozné.
Jiná podnož než myrobalán, 11.2.2015
Pokud vím tak na wagenheimově jsem kupoval ve školce Strážnice nebo prodej stromků Uh. ostroh a st. julien myslím, že Na zázvorce. Zkuste se podívat na jejich stránky, nebo napsat na jejich e-mail, protože Na zázvorce neuvádí podnože.
Jiná podnož než myrobalán, 11.2.2015
Hagantu a Herman mám na myrobalánu a rostou dobře. Haganta je už tříletá a stromek je velmi pěkný a pěkně přirůstá. Katinka je na st. julien a roste také pěkně. Toptasty mám na wagenheimově, prvním rokem a růst je slabší. Topstar plus mám na st.... celý příspěvek >
Jiná podnož než myrobalán, 11.2.2015
Já jsem z Trutnovska, podkrkonoší - Labská kotlina. Půdu mám také jílovitou. Mám vysázené nové švestky na podnožích st. julien, wangenheimova a myrobalán. Jedná se o odrůdy herman, katinka, topstar plus, topataste a haganta. Katinka a haganta snad... celý příspěvek >
Jiná podnož než myrobalán, 11.2.2015
Zkuste zahradní centrum - obchod Jihlava, posílají i na dobírku. Mají tam švestky na zelené renglódě, mimo jiné i Hanitu. Taky přemýšlím, že bych si ji na této podnoži koupil.
Jiná podnož než myrobalán, 11.2.2015
Zdravím. A co takhle podnož zelená renglóda. Ta by taky nemusela být pro švestky špatná, co myslíte.
Jabloň Lucy, 9.2.2015
Zdravím. Je to nádherný pohled, až se sbíhají sliny. Doufám, že tuto odrůdu budou mít na jaře v prodeji.
Enterprise, 15.1.2015
     Zdravím. Můžete se prosím někdo vyjádřit k této odrůdě. Zejména k chutnosti plodů atd. Děkuji za odpověď.
Jabloň Elise, 14.12.2014
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda někdo pěstujete tuto odrůdu jabloně a jaké máte s touto zkušenosti. Zejména do jakých poloh je vhodná, odolnost a celková chutnost plodů. Děkuji za odpovědi.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika