Příspěvky uživatele - suchoj

Přesazení třešně, 5.11.2012
Dobrý den, potřebuji přesadit třešeň, pravděpodobně rivan. Co mě ale zaráží je, že má stále všechny listy krásně zelené. Můžu se už do toho pustit, nebo mám ještě počkat?
Sklerociová hniloba česneku, 24.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, mám podobný problém. Můj česnek napadla mě neznámá houbová choroba. Postupuje z jedné strany záhonu.  Takže otázka, dá se zbytek záhonu česneku nějak ochránit? Napadené rostliny jsem se snažil vykopat.
Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 10.8.2011
Tak to bude asi tezka krize, kdyz si bankeri zacinaj sami stavet chatky. :-) Jinak dneska prikopejte dalsich alespon 20 cm, at vam s tim nehybe mraz.
Elektrická řetězová pila Makita UCXX20A nebo Bosch AKE XX S, 22.7.2011
Mam Bosch ake 35 s a muzu zodpovedne prohlasit ze je to smejd. Napinani poradne nefunguje a hlavne lista retezu se neustale povoluje, takze kazdych par polinek ji musim dotahovat. Rozhodne bych se zameril na jinou znacku.
Zarezlá hřídel drtiče Hecht, 21.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer, v drtiči Hech mi během několika měsíční odstávky zarezla hřídel v kluzném ložisku. Celé jsem to rozebral, nastříkal uvolňovačem šroubků, ale nejde to rozhýbat. Pouzdro převodovky je z hliníkového odlitku, tak mám strach použít brutální... celý příspěvek >
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 22.5.2011
Proto je vhodnejsi bezny plevelny karas. Toho na podzim sezere kocka.
Jak vyhubit komáry v sudech na zalévání, 20.5.2011
Osvědčilo se vhodit do sudu dva nebo tři karasy, komáří larvy nemají šanci.
Ochrana dřevěného plotu, 18.4.2011
Nesmysl. Tchán také ošetřoval plot vyjetým olejem a po necelých třiceti letech se mu pomalu rozpadá. Já na stavěný plot použiji raději některou z doporučovaných lazur, pravděpodobně Luxol.
Rosení v udírně, 31.12.2010
Potiz bude v tom, ze plechova dvirka se ochlazuji okolnim vzduchem a proto se na nich kondezuje voda. Reseni je bud dvirka zateplit, nebo zhotovit dvirka drevena.
Myši všude - jak na ně, 12.11.2010
Rejska nechytejte, je to uzitecny hmyzozravec. Jako osvedcenou navnadu pouzivam kousek zele bombonu, k pasti se pekne prilepi a lze pouzivat mnohonasobne. Rejsci na to nejdou, misi se muzou po zele utlouct.
Veverky, 24.9.2010
Ne ne, na veverky spolehlive zabira pouze fotak. Spokojene krmici se veverka okamzite zdrha jakmile zahledne v dalce cloveka s fotoaparatem. :-)
Jezírko z hnojiště, 25.5.2010
Divoká forma karase prosperuje i v neuvěřitelných podmínkách, tak jsi myslím, že několika zlatým karasům se u mě v hnojišti, pardon, jezírku bude dařit. :-)
Kompost - co do něj, 24.5.2010
To neva, hlavně že to bude fofr. :-) Jde o to, že mám maličkou zahrádku, a proto nechci zabírat dlouhou dobu velký kus na likvidaci starého sena z hospodářské budovy.
Jezírko z hnojiště, 24.5.2010
Po předchozích majitelích mi zbylo nevyužité betonové hnojiště o rozměrech 150x230x80. Uvažuji že bych ho předělal na jezírko tímto způsobem: 1 stěny oblepím polystyrénem, aby je v zimě neroztrhal mráz. 2 vystelu celou nádrž geotextilií. 3 položím... celý příspěvek >
Kompost - co do něj, 24.5.2010
Dva roky, to je standardní doba kompostování, já bych to rád nějakým neortodoxním způsobem urychlil. :-) Zatím jsem vytahal asi necelou polovinu, uložil na hromadu, ve středu udělal hnízdo z včera posečené trávy, prolil konví vody a zakryl igelitem.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika