Příspěvky uživatele - 248.116

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
zimolez kamčatský - top odrůdy, 10.10.2008
Taky bych se velice ráda nechala inspirovat nějakým doporučením a zkušeností. M.R.
oleandr - opadávání listů, 10.10.2008
Skutečně nádhera. M.R.
mladé jabloně - okus, 10.10.2008
Tak to už snad je lepší drápance pěkně začistit, visící kůru odstranit. Pak zatřít stromovým balzámem. Pokud jsou ty drápance větší či hlubší je podle mě lépe nechat ránu pěkně nově zavalit. M.R.
jedlé kaštany, 6.10.2008
Mám jedlý kaštan cca 5 roků. Zatím je cca 1m vysoký, neroste nijak rychle, ale začíná teď trochu sílit. Byl zakoupený jako sazenice v lesní školce. Pokud nic jiného, má krásné olistění a teď s podzimem pěkně mění barvu. M.R.
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 6.10.2008
Nad tou protěží jsem taky "uronila slzu závisti". M.R.
kedy rezať slivky?, 6.10.2008
Zcela určitě-teď je říjen. Ale vážně, v létě to dělám úplně stejně jako Vy. Někdy narostou letorosty i metr, nedovedu si představit, že bych tak bujný růst trochu nezarazila letním řezem. M.R.
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 3.10.2008
Mívám je od ořechů spíš hnědé. Na nehty se mi osvědčilo mít je nalakované. Obarví se lak a ten se pak odlakovaček odstraní. M.R.
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 3.10.2008
Pane Skálo, není to až tak jednoduché. Kdo nemá ořešák u domu, či poblíž, aby mohl sbírat napadané ořechy každý den, sbírá i klátí. Proč? Protože pokud se tam každý den nedostane, aby ořechy sebral, v dešti, s mlhami, celkově vůbec vyšší vlhkostí,... celý příspěvek >
Ochrana proti vosám a ptákům, 30.9.2008
Není na tom nic divného, mají raději semena-hlavně slunečnice-,oříšky všeho druhu, sýkory lůj, vrabci i drobky. Ovoce je nebere. Maximálně občas zjara nalité pupeny. M.R.
vlaštovičník - bradavice, 30.9.2008
S kyselinou dusičnou to je ale pravda. Musíte s ní ovšem umět skutečně zacházet. Po několika potřeních bradavice vrostlé do chodidla a pár roků pravidelně ošetřované zcela bezvýsledně dusíkem na kožním, zmizely a už se neutvořily. Kyselinu... celý příspěvek >
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 30.9.2008
Kyselina dusičná nemusí mít až tak vysokou koncentraci, čerň určitě z prstů zmizí. Bohužel ve většině případů se stává, že zmizí i prsty. Jinak skutečně nepomůžou ani gumové rukavice, možná navlečeny několikery, ale to jsem nezkoušela.M.R.
Zahrada Čech, 29.9.2008
To máte pravdu, Danielo. Jsme s chalupou nedaleko, před roky jsme tam rádi chodívali, teď už vůbec. M.R.
jakou popínavku vybrat?, 29.9.2008
Dobrý den všichni, nevím, zda vás některé neuhranula zlá zahradní víla. Pane Stanislawe, vybrala jsem si-psí jayýček a jazejček-ty se mi líbí nejvíc. Ale i ostatní názvy jsou roztomilé a jsem ráda, že čeština má toilk možností na rozdíl např. od... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 29.9.2008
Simono, jste dobrá. Sice se slepýšů nelekám, máme min. párek na zahradě, ale aqni je nedokážu "pochovat", prestože vím, že ani slepýši ani hadi nejsou slizcí-švagr choval hroznýše, tak jsem ho jednou do ruky vzala, víc ne-. Mám je ráda,... celý příspěvek >
jakou popínavku vybrat?, 26.9.2008
Myslím, že je fajn, pokud se přidá k latinskému názvu i český-přestože jsou rozmanité a na různých místech se mohou lišit. M.R.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika