|
Příspěvky uživatele - 230.81
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Paradajky pre r. 2024, 7.2.2024 Moje zkušenosti jsou podobné jako výše. Rajčatová semínka klíčí výborně i po mnoha letech. Naproti tomu u semínek paprik (v mém případě chilli odrůd všech běžných druhů - annuum, chinense, baccatum, pubescens) klíčivost strmě klesá cca po 5 letech,... celý příspěvek > | | Rajčata 2024, 22.1.2024 Zlatavu jsem pěstoval před pár lety. Chuťově slušné, i když asi ne nejlepší. Trochu tužší slupka. Rozhodně je zajímavé barevně. Z červenožlutých rajčat asi preferuji Hillbilly. Loni plodilo dost pozdě, ale sklizeň nakonec byla slušná.
| |
| | Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 3.1.2024 Z biftekových rajčat je moje nejoblíbenější Ananas Noire pro svoji výtečnou intenzivní chuť. A v roce 2023 příjemně překvapilo vysokým výnosem růžové rajče Adonis. Sice nebylo tak chuťově výrazné, ale špatné také nebylo.
Stálice jsou u mě cherry... celý příspěvek > | | Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 3.1.2024 Mě také permasemínka zklamaly. Ne, že by se jednalo o špatné osivo, nebo, že by odrůdy neodpovídaly. Ale nadšené popisy některých odrůd včetně recenzí zákazníků moc neodpovídaly skutečnosti při pěstování. Mnohem lepší zkušenosti jsem měl s popisy... celý příspěvek > | | Odrůdy rajčat, které už rozhodně nechci, 2.1.2024 Rajčata, která se mi neosvědčila v roce 2023 a nebudu je nejspíš už pěstovat:
Dívčí prs - poměrně mdlá chuť, pokud se nenechalo přezrát, pak ale bylo jen sladké bez kyselinky.
Summer cider - většinou dost moučné
Latah - sice... celý příspěvek > | | Rajčata 2024, 2.1.2024 Loni jsem z PhR odrůd zkoušel Primabella, Resibella a Rondobella. Osvědčila se pouze Primabella, která byla chutná. Rajčata Resibelly měla příšerně tuhou slupku. Rondobelly měly zase podivnou jakoby "umělou" chuť a navíc byly citlivé na hnilobu... celý příspěvek > | |
|
|
|
|