|
Příspěvky uživatele - 134.154
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Stekovics - spôsob pestovania rajčín, 22.7.2019 Určite robíme každý chyby a učíme sa celý život. Všetko však záleží od podmienok, v akých pestujeme. Tie hlboké jamy robím pri sadení aj ja, naspodok dávam konince, sušenú žihľavu, pomleté vaječné škrupiny, prípadne, ak vyčerpám zásoby granulovaný... celý příspěvek > | | Pestovani paprik v zapustenych kvetinacich - mam zvetsit kvetinac?, 22.7.2019 Aspoň 8 litrov znamená 8 a viac- záleží od možností (s príliš veľkými nádobami sa ťažšie manipuluje). Ak má kvetináč veľké diery, prípadne aj vyrezanú časť dna a častočne je zapustený v zemi, ktorá bola pod ním nahnojená paprika prerastie koreňmi pod... celý příspěvek > | |
| | Stekovics - spôsob pestovania rajčín, 21.7.2019 Akosi sa nikto nevyjadruje, tak pridávam svoj názor.
Video je každopádne zaujímavé. Je dobrý biznismen. Ale s niektorými jeho postupmi nesúhlasím. Možno si môže dovoliť nepolievať, v oblasti kde pestuje, je vysoká hladina spodnej vody.... celý příspěvek > | | Pestovani paprik v zapustenych kvetinacich - mam zvetsit kvetinac?, 21.7.2019 Kvetináče musia byť väčšie, aspoň 8 l a s väčšími otvormi na dne na prerastenie koreňov do hĺbky, aby rastliny mohli naberať živiny a vlhkosť z pôdy.
Eva T. | | Choroba rajčete, 19.7.2019 Samozrejme, že sa dajú konzumovať, ak ste príliš nepoužívali chémiu, Pozrite si video o pestovaní rajčín Stekovicsa- ani jeho rajčiny nevyzerajú dokonale.
Eva T. | | Stekovics - spôsob pestovania rajčín, 19.7.2019 Čo poviete na toto video?
| | Hnednuti listu i vetvicek rajcat, 17.7.2019 Molica sa ťažko ničí, uletí. Pozrite zospodu aj vrchné listy- tam sa najradšej zdržuje. Ja by som už v tomto štádiu nestriekala ani Mospilanom, nepomôžu ani opakované postreky a iné systémové insekticidy ako Calypso a Actara už nie sú dostupné v... celý příspěvek > | | Listy rajčat, 13.7.2019 Môžete použiť Wuxal SUS Kalcium a následne o pár dní Wuxal SUS Kombi Mg
Ešte môžete použiť aj postrek slabým roztokom Hypermangánu (ružové sfarbenie) | | Rajčata 2019/2, 11.7.2019 Fialovo čevený Sgt.Pepper chutí ako klasický biftek, má menej kyselinky, Trocha výraznejší, ovocnejší je Lucid Gem.
Santorange F1 je holandský hybrid, zaregistrovaný 22.03.2007 firmou De Ruiter Seeds, teda myslím s Finikom nemá nič... celý příspěvek > | | Rýchlenie rajčat 2019, 9.7.2019 Tento rok gro mojej úrody rajčín zatiaľ stále pochádza zo skleníka a rýchlených a zapustených kvetináčových s odrezaným dnom v záhonoch. Z voľnej výsadby po 15. máji síce uzreje sem- tam nejaká rajčina, ale oproti minulému roku je to o viac, než... celý příspěvek > | |
| | Rajčatový hokus pokus - nová sezóna II, 25.6.2019 Milane, písal si, že tie balkónové v júni zlikviduješ, tak ich netráp, určite sú už prehnojené a ťažko sa spamätajú. Ak máš aj nejakú chorobu, tak všetko vyčisti, vydezinfikuj, hneď ďalšie nevysievaj, daj aspoň mesiac pauzu. Nepouži ani odrezky zo... celý příspěvek > | | Rajčata - osychání listů, 24.6.2019 Katka, ja som väčšinu kvetináčových vysadila na záhony do nádob s vyrezaným dnom a zapusteným do zeme, zvnútra mali trocha bledšie listy a niektoré trocha osychali od spodu, tam sa krásne zobrali a pokračujú v raste, kvitnutí a zasadaní. Iba 5... celý příspěvek > | | Rajčata - osychání listů, 24.6.2019 To nie je Fytoftora- pleseň,môže to byť aj reakcia na prehnojenie, polievať len do podmisky. Chorôb je strašne veľa, niekedy sa ťažko určujú. | |
|
|
|
|