|
Příspěvky uživatele - 158.206
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Malé kopky hlíny v trávníku, 2.8.2018 Mravenci | | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 Tak to jsem zvědavý, jak budete spokojeni. Vloni jsem ho koupil u Mountfieldu a měl jsem nejhorší sazenice za 10 let.
Mirek | |
| | Ubytek vahy po vyuzeni klobas, 16.2.2017 Udím klobásy už několik let při teplotě 60-80 °C 6,5hodiny a úbytek je zhruba 10%. | | Maso jíž ze začátku černé, 7.4.2016 Čím víc vody a špatný tah, tím je to černější. Klobásy dávám do udírny z ledničky a problém není. Ale v udírně musí být ze začátku úplně otevřený komín, aby veškerá vlhkost mohla odcházet. Pokud to nebude mít pořádný průvan, bude zadehtovaný... celý příspěvek > | | Jste ohromeni novou super akcí vše za 1/3?, 21.1.2016 Nechci se tohoto prodejce zastávat, ale vy jste někde viděli napsáno, že za 1/3 je všechno? Možná to chce lépe číst.
| | Jak dlouho udit klobásy?, 2.12.2015 suchý dřevo a otevřenej komín
| | Uzení domácích klobás, 3.4.2015 A ze začátku uzení otevřenej komín, aby vlhkost šla ven. Komín přivřít až tak v půlce uzení. | | Gril lokomotiva - zkušenosti, tipy rady, 19.11.2014 Nepletete si buk a dub?
Hořký maso je spíš po dubovém dřevě, po buku v žádném případě (ani s kůrou). | | Nemoc narcisů, 6.5.2014 Moc děkuji za radu.
Mirek | | Nemoc narcisů, 5.5.2014 Tak cibulka narcisová se neprokázala. všechny cibule byly v pořádku, tak nevím. Jsou v polostínu, tak je zkusíme přesadit. Jak hluboko by měly být cibulky?
Díky | |
| | Dřevo na uzení, 5.5.2014 Udím ročně pár metráků klobás a masa a udím bukem-asi 90% a jakýmkoliv ovocem (švestka, třešeň,jabloň,višeň,meruňka) asi 10%. Vše zásadně s kůrou, pokud sama neupadne. Problém žádný. | |
|
|
|
|