Příspěvky uživatele - 127.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Japonské křovinořezy ECHO, 6.8.2016
Pán priloží ku nátroju drevený meter a potom podľa polohy slnka a planét vypočíta otáčky.Vyjde mu 10k a pri veľkosti nástroja 300mm je to podľa neho optimálne.Žiadne urevané druhotriedne stroje.
Japonské křovinořezy ECHO, 1.8.2016
To ste ako spočítali tie otáčky nástroja?
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 1.8.2016
Viete boli sme republika v ktorej slováci vedeli upliesť z h... byč a za riekou moravou sa hovorilo o zlatých ručičkách.Každý špekuloval na tom ako by sa dala práca zjednodušiť.Dnes - niekto si niečo kúpi rozcupuje to na sračky a hľadá niekoho kto za... celý příspěvek >
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 1.8.2016
Viete pane, ja niesom nijak extra vzdelaný v matematike a fizike.Medzi nami je len ten rozdiel že v prípade problému sa ja snažím pochopiť čo sa stalo a vy sa snažíte z problému niekoho obviniť.Najlepšie celý svet.Pokiaľ sa pozriete bližšie napríklad... celý příspěvek >
Vari Hurricane F-550 - vyžínač křovin, 31.7.2016
Máte pravdu, ste laik. Nedáte si ani tú robotu aby ste sa bližšie pozreli na celú problematiku okolo vibrácií. Ale to vám nebráni hlúpo kecať.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika