Příspěvky uživatele - 56.72

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Klíčící nevykopané rané brambory, 20.7.2016
Dobrý den, dnes jsem vykopala jeden keřík raných brambor, které stále mají krásnou bohatou nať (ještě neleží a nežloutne) a nové vykopané brambory mají bílé klíčky (5 až 10 cm dlouhé), na jejichž konci jsou malinké brambůrky. Na některých dokonce... celý příspěvek >
Spálená jabloň, 9.6.2015
Dobrý den, vlastní blbostí jsem spálila 4 letou jabloň postřikem proti padlí. Listy i květy zhnědly a postupně opadaly. Teď jabloň ale znovu vykvetla a vyrašilo listí. Zjistila jsem však, že na ní je kromě květů a listí i pár jablíček, kterým se... celý příspěvek >
Angrešt a nové výhonky, 25.5.2015
Korunka angreštu je tak hustá, že skoro všechny plody jsou ukryty pod listím. Na jaře byl angrešt ostříhán jako každý rok a nikdy předtím tolik výhonků neměl.
Angrešt a nové výhonky, 24.5.2015
Prosím, poradí někdo, co teď s novými výhonky na angreštu, který má velkou úrodů plodů a ještě více nových výhonků, které velice zahušťují korunu angreštu? Skoro to vypadá, že kvůuli těm výhonkům budou mít plody problém s dozráváním.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika