Příspěvky uživatele - 112.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak pokračovat s vínem?, 16.10.2016
Dobrý den, mám 50 L červené, kyselé a nezasírené víno (lebo sem demizon po visireni oplachel vodu coz bylo spatne) a myslim ze jablcno mlecna fermentacia nebude mozná jelikoz je víno stáhlé z hrubých usadenin. Prosím poradte co mám dalej z vínem... celý příspěvek >
Jak pokracovat s vínem, 16.10.2016
Dobrý den, mám 50L cerveného, kyselého a nezasirovaného vína (protoze já blb sem visireny demizon oplachel vodu) a stočeného z hrubých kalú. A myslím že jablčno-mléčná fermentácia není už možná jelikož je víno z hrubých kalú stočené. Prosím poradte... celý příspěvek >
Lahodné hrozno, 15.9.2016
Tak to mám radost. A hlavne mám rád ovocné kríky a stromy které není treba stríkat hnusnýma chemikáliama. Dakujem velmi pekne za odpoved.
Lahodné hrozno, 15.9.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosimvás pekne neví nekdo co je toto za odrodu vinnej révy (na obrazku. Našel sem ju v opustenem ovocnem sade jak sa táhne po uschlej jabloni. Má malé strapce ale za to bobulky sú velmi lahodné, sladké, stredne masité a dužina zajímavo... celý příspěvek >
Drmek obecný (vitex agnus castus), 27.6.2016
Dobrý den chcel by som sa spytat prosimvas ako dlho klici drmek obecny a ci sa daju semienka naklicit aj počas leta? Popripade nevi nekdo kde sa da kupit sadenica tejto rostliny?
Co je to to za rastlinu?, 19.6.2016
Ano mate pravdu prave sem zistil ze to je bazalka citronova. Ale chcel bych takovu salviu hajnu neviete kde u zozeniem?
Co je to to za rastlinu?, 18.6.2016
Ale ta od kerej sem to kupoval tak rekla ze je to salvia ale neopital sem sa na odrodu a citronovu matu ta vypada uplne inac aj celkovo mata ma docela odlisne listy nes toto. Ale fakt nevim no.
Co je to to za rastlinu?, 18.6.2016 Obsahuje fotku
Prosim vas pekne co je to to za rastlinu? Vonia pekne po citrone a zevraj to je salvia ale skratka neviem co je to za druh. Prosim vas ak niekto vie napiste popripadena co sa da vyuzit.
Identifikácia šalvie, 1.6.2016 Obsahuje fotku
Prosím o identifikáciu tejto odrody šalvie na obrázku. Voní krásne po citrónu ale o citronovej šalvii sem nic nenasel. Prosím identifikujte nekto túto šalviu. Ďakujem.
Jak skladovat sušené bylinky, 11.5.2016
Dobrý den zrovna sem si nedavno dal na huru nasusit par bylinek jak uschly tak sem ich pekne dal skleneneho pohara a ten uzavrel vrchnakem a a pohar ulozil do regalu ve spajzi. Asi po dvoch dnoch sem si chcel zebrat bylinku na caj tak sem otevrel... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika