Příspěvky uživatele - 235.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
A tráva roste a roste, 12.6.2016
A to se samozřejmě šíří. Vše stihne vyrůst a vytvořit semena, která se dostanou všude kolem. Není to zločin, ale přestupek ano.
Efektivní zahrádka, 12.6.2016
Máte se rovnou zeptat, co pěstovat na balkoně. No, já bych pěstoval, co mi nejvíc chutná a co nejvíc upotřebím. Tj. v mém případě určitě rajčata.
Efektivní zahrádka, 11.6.2016
To je velice divný dotaz, těžko pochopit, že byste pěstoval ovoce/zeleninu podle výnosu. Tož zkuste dýně giganty, jedna klidně i 50kg, to budete nadšený. Nebo jabloň, taky nějaký ten metrák na malé ploše...
Cesnek mi nejde jako babicce, 11.6.2016
Když je tu toto téma a tak strašíte, zeptám se - může to česnek chytnout jen tak náhodou, nebo to musí být nějak dovlečeno do jeho blízkosti? Už několik let pěstuji česnek úplně bez problémů a bez jakékoli péče (jen dezinfekce v hypermanganu před... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika