Příspěvky uživatele - 3.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2016, 12.2.2016
Úplně s Vámi souhlasím, kdo má běžnou velikost skleníku nebo foliáku nechce čekat celé léto až mu v září něco dozraje.Mě se osvědčila Amy, Superamy,mají i celkem silnou stěnu.Potom Palermo, semínka z čerstvé papriky, koupené v Lidlu.Brzy plodí, a... celý příspěvek >
Mulčovací drť z listí dubu, 14.11.2015
Můžu použít dubové listí na zimní mulč k ovocným stromkům? T.j. na zakrytí kořenů a kmínku mladých stromků proti kolísání teplot, na jaře ho zase odhrnu a zkompostuju - neprovede to těm stromkům něco? Děkuji
Postřik ostružin a angreštu, 3.11.2015
Na podzim určitě jen měďnatým přípravkem.
Kiwi - vhodný opylovač?, 12.10.2015
Děkuji Vám za odpověď.Sazenice jsem kupovala spíš náhodně.Jako třetí mám právě Weikii samosprašnou, o které píšete, že by byla vhodná.Myslela jsem, že je opylovač jen pro sebe, proto jsem ji nezmiňovala. Tak se snad něco urodí
Kiwi - vhodný opylovač?, 12.10.2015
Dobrý den Koupila jsem si samičí rostlinu kiwi Geneva, a samčí Weikii.Poradí někdo, jestli to pro ni bude dobrý opylovač?
Černý ořech uvnitř skořápky - shnilý, 23.9.2015
Já mám letos stejný problém.Ořechy byly jiné roky v pořádku.Myslím, že to bude letošním suchem, jsou i drobné.Listy jsou beze skvrn.
Množit jahodník odnožemi nebo kupovat v jahodárně?, 31.8.2015
Z vlastních sazenic si berete odnože většinou z těch jahod co rušíte, tedy tříletých.Ale nejkvalitnější jsou z jahod, které plodily prvním rokem.
Angrešt se nedaří, 5.7.2015
Každoročně dávám pod stromky uležený hnůj od králíků, na to od jara mulčuji trávu.Stromky mám snad 20leté, každoročně obalené velkými plody.Každý rok také prosříhám nejstarší větve.
Slimáci? Vím jak na ně, 21.6.2015
Z hlísticemi zkušenost nemám, zato mám tu nejlepší zkušenost s Indickými běžci.Moc šikovné kachny, nic neponičí a na zahradě nemám jediného slimáka.A to jsem jich měla spoustu.
Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 16.4.2015
Odpověď se netýká doby výsadby sazenic, ale vašemu zmíněnému problému se slimáky.Pořiďte si na zahradu kachny indické běžce.od té doby co je chovám slimáky nemám, a moji sousedé co je mají taktéž.Jen salát je před nimi ochránit, nejlíp nízkou... celý příspěvek >
Papriky 2015, 6.1.2015
Už hodně sezón používám k výsevu paprik jogurtovač.Nechám zapnutý na nižší teplotu, ta je málo přes 30 st.Do krytu mám vyvrtané otvory, aby větral.Papriky vyklíčí za týden až 10 dní.
Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014
Mě pomohl gel do myčky na nádobí a druhý den silný drát vytvarovaný do mírného oblouku a na jeho konec důkladně přidělaná ocelová drátěnka na nádobí.
Opadávají nezralé kuličky rybízu, 27.5.2014
Jediný rybíz, který mi neshazuje bobule, je Hainemanův pozdní.Ten má hrozny bez "kazu"Možná jsou takové i jiné odrůdy.Hlavně se dobře trhá, Mšice na rybízu v této době likviduji Rock effectem,(není chemický).
Rajčata, kroutí se vrcholy, 2.5.2014
To je dobře, že píšete"s křížkem po funuse".Řeším stejný problém.Mám sadbu rajčat v kelímkách ve foliáku.Dokud byly doma za oknem, bez problému.Teď jim začaly zakrňovat a kroutit se vrcholky.Poškození herbicidy jsem vyloučila.Virozu asi taky, protože... celý příspěvek >
Svrab v uších u králíků, 11.2.2014
Mám vyzkoušený arpalit NEO, je šetrný, může se použít i pro exoty, plazy atd.Působí rychle a 100%.U králíků, které budete brzy zabíjet, použijte raději olej.Hana
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika