|
Příspěvky uživatele - 9.6
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Hecht 7100, 7.1.2016 Stačí se podívat na celkovou koncepci a zjistíte, jaká to je fušeřina. Takový stroj neradím kupovat, protože při práci se nadřete jako blázen. Nedokážu si s tím představit orat, nemá to pořádnou hmotnost a chybí tam aspoň volnoběžky v kolech. Vozík... celý příspěvek > | | Křovinožez Vari 432, 5.1.2016 O tom, že by to přestali dělat v dodavatelské firmě, dost pochybuju. Stačí se trochu rozhlédnout kolem sebe a hned uvidíte, že to je dodáváno i pod jinými značkami, takže v obrovských sériích. Jen design je jiný. Stejně tak může skončit i jiný... celý příspěvek > | |
| | Křovinožez Vari 432, 5.1.2016 Za tu cenu paráda. Kamarád si ho koupil na moje doporučení a je moc spokojený. Velkou výhodou je i to, že není problém s jakýmkoliv náhradním dílem, vari je drží skladem. | | Zostava Vari do 25 tis. Kč, 1.1.2016 Tohle, co tu popisujete, je poslední verze převodovky DSK 317.1/S, základ GLOBALu. Pro výměnu tažné nápravy za kypřící kudly akorát vyjmete čep, co drží polonápravu a upevníte nože a zajistíte. Nic víc. Tahle převodovka je na všechny půdní... celý příspěvek > | | Pomožte s výběrem rotavátoru, 31.12.2015 Tak pokud používáte VARÍKA, není nic jednoduššího, než si objednat rotační plečku RPT-2/S. Stojí 8 990 Kč a je to vynikající pomocník, navíc uspoříte peníze za údržbu dalšího motoru a s GCV160kou Vám to udělá spoustu práce. Navíc to má volitelnou... celý příspěvek > | | Alko rider, 31.12.2015 Sekačkový motor není vhodný, potřebuješ motor s těžkým setrvákem. Doporučoval bych aspoň řadu 850, která má krouťák 11 Nm. | | Pomožte s výběrem rotavátoru, 28.12.2015 Ono hodně záleží na tom, jaká diskovka to je. Pokud DAKR, tak ten má v základu vždycky jen malou čočku pod diskem napevno a tam dochází k tomu jevu, co popisujete. Vari a Jikov používají celoplošný podběh na ložisku, který dělá konstant výšku, ať jde... celý příspěvek > | | Pomožte s výběrem rotavátoru, 28.12.2015 Já kosil s tou novou bezprstovkou, co mají od ESM. Metr vysoká tráva, nikdo neodhrabával a bez problémů, a to i v kopci. Krtince jsou všeobecně pro lištovky nežádoucí, protože je to tupí. Nejlepší je stejně bubnovka, žádné složité rozdělávání, jen... celý příspěvek > | | Ekodotace na motor Vari XP-200, 27.12.2015 Žádný Loncin, ale ZONGSHEN. Je to druhý největší výrobce spalovacích motorů v Číně. Já už mám motor na ekodotaci taky, za tu cenu paráda, vnitřnostmi trumfne i Hondu GSV190. Těším se na první práce na jaře, až motor vyzkouším. | | Porad te mi prosím jaký křovinořez, 23.12.2015 Funguje velmi dobře. Kamarád si ho koupil na můj popud, protože já mám s Varinou jako značkou jen dobré zkušenosti. Nikdy jsem neměl problém s díly, které jsem potřeboval. Za tu cenu je bezkonkurenční, ač je to číňan. Já mám KC 435 a jsem taky... celý příspěvek > | |
| | Tera Vari - orba, 18.12.2015 Takový motor můžete provozovat i na Varině, ale je to o rozštípání vnitřností převodovky, protože ta neunese točivý moment, který generuje takový motor. Výrobci dobře vědí, proč takové pohonné jednotky nepoužívat - jsou moc těžké a výkon je zbytečně... celý příspěvek > | | Sněžná fréza startování, 16.12.2015 Podíval bych se na vedení paliva, jestli není přicpané, případně na odvzdušnění nádrže paliva. | | Tera Vari - orba, 16.12.2015 Bohužel někteří z Vás zde mají pravdu. Agzat vůbec nikam nepostupuje, což jej značně degraduje. Už spojení orební převodovky s vysokým těžištěm mi přijde šílené, protože na sečení je potřeba lehčí stroj s nízkou výškou a takovou váhou, aby se s ním... celý příspěvek > | | Čím umýt bubnovou sekačku, 6.11.2015 Nejlepší je, když červený kryt sundáte ze sekačky, vezmete ho mokrým hadrem, pak opláchnete vodou a necháte oschnout. Na buben je nejlepší rejžák a pak taky opláchnout vodou. Pak to budete mít jako nové. | | Motor Vari houpá při startu, 1.11.2015 Houpání studeného motoru je normální a není to závadou - takhle houpe každý moderní čtyřtakt na sekačce nebo malotraktoru, pokud mu po startu dáte zátěž, uklidní se a běží normálně. | |
|
|
|
|