Příspěvky uživatele - 140.191

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování víceletým dřevem?, 31.3.2016
Ok dal jsem na vasi radu a za pomoci houseniku jsem nasel par roubu ktere jsou celkem dobre a jeste rada odbornika mam s roubovanim jeste pockat a v tuto dobu odebrane rouby supnout do lednice nebo se da jit s rouba rovnou na podnoz?
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 31.3.2016
Jinejma slovama... Jestli se da nejak experimentovat nebo je to jen ztrata casu...
Na jakou podnož lze naroubovat jabloň, 31.3.2016
Jde me i o to jestli jde naroubovat jablon na podnoz jine dreviny nebo jenom jablon na jablon hrusku na hrusku a svestku na svestku.. Nebo jestli je i nejaka mezidruhova moznost.. Napriklad na kminek trnky naroubovat nejakou tu svestku a... celý příspěvek >
Kamčatský zimolez napaden padlí, 23.5.2015
Na novych vyhonech se mi krouti listky, jsou srolovane, od rapiku jakoby na dve strany. Kdyz se rozvinou, tak jsou tam msice. Muzou se zimolezy postrikat Calypsem nebo jim msice neuskodi. Plody uz zacinaji modrat, tak s postrikem vaham.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika