|
Příspěvky uživatele - 230.65
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Élektrická řetězová pila, 15.6.2021 Já neprohlašuju, že aku stroje patří do kontejneru. Jen vycházím z toho, že vzhledem k velmi sporadickému používání nechci do stroje investovat kdoví kolik tisíc, takže v cenové relaci, kterou mám stanovenou, jdu do elektriky. Mně osobně kabel v... celý příspěvek > | | Élektrická řetězová pila, 15.6.2021 Děkuji za zkušenost. AKU nářadí je sice obrovská móda, ale já do ní rozhodně nemíním jít. Měl jsem v rukou aku plotostřih a sekačku na trávu - oboje bych brzy asi hodil do kontejneru. Jediné aku, co používám, je šroubovák a vrtačka. | |
| | Élektrická řetězová pila, 15.6.2021 Děkuji za snahu, video jsem shlédnul a přesto (nebo možná právě proto) dám přednost řetězové pile :-) | | Élektrická řetězová pila, 11.6.2021 Dobrý den,
chci koupit elektrickou řetězovou pilu. Použití tak jednou dvakrát do roka na chatě a to na řezání hranolu, trámků apod. Žádné palivové dřevo, natož nějaké velké kmeny aopd. Na to mám benzin. Má někdo zkušenosti s těmi nejlevnějšími... celý příspěvek > | | Včerejší noc, 9.2.2021 A myslíte, že teď začátkem února je pro pupeny rozdíl v 3cm ledu nebo 1cm ledu? Nejsem odborník, ale myslím, že v tomto období stromkům neublíží nic. | | Včerejší noc, 9.2.2021 Nemyslíte, že kdyby jim to vadilo, že nemáme ovoce žádný rok? Copak včerejší noc byla něčím výjimečným? | | Plotostřih, 15.1.2021 Zdravím všechny, chci koupit nějaký levnější plotostřih (využití dvakrát do roka). Momentálně váhám nad modely: Black+Decker BEHTS301-QS a Riwall PRO REH 5045.
Cenově každý jinde. Dosud jsem měl nějakého Fieldmana za 800 a vydržel mi asi 8 let,... celý příspěvek > | | Jabloně téměř nekvetou, 5.5.2020 Děkuji za nasměrování. | | Jabloně téměř nekvetou, 4.5.2020 To máte pravdu, je to ostříhané asi příliš razantně, ale přijde mi, že pravá i levá strana je na tom podobně. Přesto pravá má hodně květů, levá ani jeden. A k tomu letnímu vyštípávání - díky za nasměrování - ještě něco o tom přečtu. Letos jsem... celý příspěvek > | | Jabloně téměř nekvetou, 4.5.2020 Budou to některé z těchto odrůd: Mantet, Šampion, Hana. Nevím, přesně, který stromek je který. Takže mám raději vystříhat letorosty v létě? Pak je jedno, jak je zakrátím? Něco málo jsem si o stříhání jabloní vyhledal, ale i když jsem viděl pár videí... celý příspěvek > | |
| | Jabloně téměř nekvetou, 4.5.2020 Ještě druhý stromek | | Jabloně téměř nekvetou, 4.5.2020 Zdravím všechny na poradně. Jako slepý k houslím jsem přišel k jabloním, které už byly tak nějak pěstované ve stěně. Jsem absolutní laik, nějakým způsobem jsem je prostříhal, větve zredukoval atd. Určitě jsem nasekal plno chyb, přesto nebo právě... celý příspěvek > | | Jak vysát kal - usazeniny ze dna bazénu po vločkovači?, 31.7.2018 Dobrý den, prosím o radu, máme nový bazén, ze ktrerého se nám nedaří odstranit vysrážený kal - nečistoty po vločkovači. Použili jsme vysavač jak s odtokem do odpadu - ven z bazénu, tak vysátí do filtrace (písková - máme zeolit) a zkoušeli jsme... celý příspěvek > | | Postřikovací pistole, 20.7.2018 Taky si někdy říkám, jestli není lepší z ebay nekoupit dvě tři pistole po dvou dolarech a po sezóně vyhodit. Protože pistole koupená u nás za 200 je to samý. Proto jsem chtěl obětovat víc peněz a koupit něco kvalitního. Ale možná je to naivní... celý příspěvek > | | Postřikovací pistole, 17.7.2018 Dobrý den všem, budu stručný - poradil by někdo kvalitní postřikovací pistoli? Už jsem jich měl několik, většinou levnějších. Nikdy žádná moc nevydržela. Rád bych koupil něco s výdrží více jak jednu sezónu, samozřejmě počítám s vyšší cenou. Chtěl... celý příspěvek > | |
|
|
|
|