Příspěvky uživatele - 182.37

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostružina se zbláznila, 28.7.2014
Tedy děkuji za slovo do vyhledávače, to je úžasné. No, někdo tu tvrdil, že jahody musí založit květy rok předem, a taky to není vždycky pravda. 
Čačanská lepotica, 28.7.2014
To je hrozně těžké, pro posouzení to chce nákup od pěstitelů. Jednou jsem měl excelentní Prezident a pak jsem ho koupil v Lidlu a nebyl k jídlu. Přitom český, ale podtržený a došel asi v hale, měkké plody bez chuti. 
Čačanská raná, 28.7.2014
Pozdě, polovina vysoké části koruny odešla loni, zaschla, letos se vylomila přiléhající větev dole, asi jak tu někdo psal odešla část kmene a kořenů. Teď mi zbývá část na druhé polovině kmene, sehnutá ke straně. Na vyvážení nebude výživa, možná... celý příspěvek >
Užitečná rostlina nebo plevel?, 27.6.2014
Divizna je tlustě chlupatá, ale rostl tady podobný plevel, který jsem vždycky považoval za budoucí rudbekii a pak to mělo drobné květy a haldu semen. 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika