Příspěvky uživatele - 60.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maliník - nemoc, 2.7.2016
Děkuji, zkusím tedy malinu přihnojit.
Maliník - nemoc, 2.7.2016 Obsahuje fotku
Přikládám ještě detailní fotku listů. Začnou takhle hnědnout a poté úplně uschnou.
Maliník - nemoc, 2.7.2016
Ano je to přímo floria. Kousek vedle mám ještě jednu malinu a ta roste jako divá, stanoviště stejné, a také obě stejně zalévám a vadne pouze jedna.
Maliník - nemoc, 1.7.2016 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu co to může být za nemoc či škůdce. Celý maliník postupně jakoby usychá. Dá se nějak zachránit? Předem děkuji za odpověď.
Papričky mi kvetou, ale květy opadají, 12.7.2014
Multi color chinese... pálí tak akorát.. ;)
Zmijovec - hurá kvete, 29.3.2008
tak to vám gratuluji.Máte doma opravdu smradlavé štěstí nám už kvete podruhé asi za 10 let:)) je nádherný že?? Počkejte až odkvete a na podzim normálně "uschne" poté hlízu zabalte do novin a dejte do chlednějšího prostředí, ale ne tak aby zmrzl. no a... celý příspěvek >
pomočená borovice, 21.2.2008
Poraďte někdo, prosím. Na podzim jsem sadila asi 40cmetrovou borovičku a i přes oplocení se mi nepodařilo ji ubránit před počuráním našeho psa. Plot jsem vylepšila, ale teď nevím, jak postiženou spodní část borovice ošetřit. Jehlice jsou žluté,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika