Příspěvky uživatele - 229.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení rostliny, 3.6.2014
Pane moudivláčku, děkuji za Vaši milou reakci. Upřímně: zrovna od Vás bych latinu neočekával aneb: jak je ošidné dělat si o někom úsudek jen čtením jeho příspěvků (čili: opět jsem se mýlil :-). Josef.
15cm, průměr 2mm červ ve vodě, 3.6.2014
Velezajímavý tvor (nebo spíš netvor?) Taky jsem se s takovouhle "živou nití" už setkal (ve studánce a v nádrži na dešťovou vodu) a nevěděl jsem, co to je. Takže i já děkuji za určení. Josef.
Střih rododendronů, azalek, 3.6.2014
Obvykle velmi dbám na to, aby pod místem sestřižení byl ze str¨říhané větve alespoň malý zelený výhonek. Nestříhám tak, aby zůstaly holé pahýly bez obrostu. U příliš rozrostlých keřů rhododendronů keř podle potřeby zmenším částečným ostříháním po... celý příspěvek >
Identifikace choroby trávníku, 3.6.2014
Tak jsem koukal do chytré knihy (kde jsem podobnou fotku taky viděl) o trávnících: je to hlenka. Uvádějí zhruba toto: běžně se ochrana neprovádí; když je nutná, pak fungicidy. Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika