Příspěvky uživatele - 110.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodná hrušeň pro Plzeňsko, 29.9.2014
Raději bych nějakou podzimní či letní odrůdu. Bydlím totiž v paneláku, tudíš s delším skladováním by byl problém :(
Vhodná hrušeň pro Plzeňsko, 28.9.2014
Děkuji za tip, mám zahradu v zahrádkářské kolonii, kde je výška stromů povolena do 3-4 metrů z důvodu elektrického vedení nad zahradou. Hrušeň chci pěstovat převážně k přímé konzumaci.
Vhodná hrušeň pro Plzeňsko, 27.9.2014
Dobrý den, poradil by mi někdo nějakou dobrou hrušeň vhodnou do nadmořské výšky 311 m - Plzeňsko? Nemám žádné zkušenosti a chtěla bych si jednu pořídit. Upřednostnila bych strom nižšího vzrůstu se šťavnatými plody. Díky za tipy  :)
Žloutnutí thuje, 10.6.2014
Paní Lído, to je v pořádku :) Asi má pravdu pan Josef, že se jedná o Thuja plicata Zebrina, dívala jsem se na netu na více fotek a odpovídá to.
Žloutnutí thuje, 8.6.2014
Zalévám přesně jak říkáte, i tu posekanou trávu kolem ní dávám, fotila jsem si zrovna, když jsem starou trávu odhrabala a začala sekat, pak jsem dala trávu čerstvou.
Žloutnutí thuje, 8.6.2014
Zahradu jsem koupila cca před 5 lety i s tůjí, takže nevím o jaký druh se jedná. Byla krásně tmavě zelená a vždycky na jaře trochu zesvětlala, ale takhle do žluta ne. Jinak vypadá zdravě a i roste, tak nevím, co se děje. Třeba mě jenom zkouší
Žloutnutí thuje, 7.6.2014 Obsahuje fotku
Poradí mi někdo, proč mi žloutne thuje? Vždycky byla krásně zelená, je na slunném místě, ale často zalévaná. Nevím si s ní rady a nerada bych o ni přišla.
Pěstování okurek na síti - vertiko systém, 21.5.2014
No vidíte, na spirále mě to nenapadlo, tak to zkusím příští rok, když se síť neosvědčí, určitě to bude jednodušší, než se mi podařilo síť pořádně vypnout, to byla hrůza. Chtěla jsem vyzkoušet změnu, protože při pěstování na zemi, jsem se často... celý příspěvek >
Pěstování okurek na síti - vertiko systém, 21.5.2014
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s pěstováním okurek nakládaček na sítě. Vždycky jsem je pěstovala volně na záhoně a letos bych chtěla vyzkoušet pěstování na síti. Díky za vaše příspěvky :)
Co je jabloni?, 13.4.2014 Obsahuje fotku
Měla jsem podobně černou kůru na jabloni, ale listy byly v pořádku, ošetřovala ji jak radí pan Josef, vždycky se to trochu zlepšilo, ale objevilo se to zas jinde. Přitom jabloň stále plodila, snažila se, ale bylo to stále horší a horší. Nedokázala... celý příspěvek >
Broskvoň Modřinka, 12.4.2014
Tak pořízení broskvoně musím odložit na příští jaro, v zahradnictví měli pár zbylých stromků a i jako lajk jsem viděla, že moc vitální nejsou. Když mi k tomu obsluha odmítla případné ostříhání stromku s tím, že se má takhle rovnou zasadit a stromek... celý příspěvek >
Jakou popínavku vybrat na obrost torza stromu?, 12.4.2014
Tak to je pěkný přírůstek :) tak to zkusím a mezi tím tam budu dávat nějaké letničky, díky
Jakou popínavku vybrat na obrost torza stromu?, 12.4.2014
No my zrovna máme břečťanem obrostlý celý plot na chatě, ale je na místě, kde je hodně stínu, zatímco jabloň je na místě, kam téměř celý den svítí slunce, tak nevím jestli by taková změna nebyla pro břečťan šok. Ta povíjnice má ráda sluníčko?
Jakou popínavku vybrat na obrost torza stromu?, 12.4.2014
Břečťan mi taky napadl jako první, vypadá to hezky, jen mám strach, že pomalu roste.
Jakou popínavku vybrat na obrost torza stromu?, 12.4.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, na zahradě jsem měla starou jabloň, která měla rakovinu, bylo mi jí líto úplně odstratit, tak jsme ji ořezali a je z ní takové zajímavé torzo, poradil by mi někdo, jakou vybrat popínavku na její obrost?
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika