Příspěvky uživatele - 142.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez fieldmann - už si nevím rady, 4.5.2020
Dobrý den mám křovinořez fieldmann 3003-b. A mám nasledujicí problem pumpička na vstřik paliva pro studený start nefunguje a když se mi podaří nastartovat tak na volnoběch nejede ale na plný plyn je to OK.
Opylovače hrušní, 15.3.2014
Já bych potřeboval taky radu. Zakoupil jsem si v zahradnictví KRUH sloupovou hrušeň SAPHIRA. Nejbližší opylovač je asi 100 metrů vzdálená stará hrušeň, odrůdu ani nevím. Takže co s tím? Nechat to tak a doufat že to snad k opylování bude stačit, nebo... celý příspěvek >
Roubovat už teď v únoru?, 18.2.2014
Ještě jednou moc děkuji za Vaše informace. Každá rada a názor je mnohdy k nezaplacení. Asi se do roubování švestek anglickou kopulací pomalu pustím. Tento způsob se mi celkem daří a snad to bude pokračovat.
Roubovat už teď v únoru?, 17.2.2014
Všem děkuji za informace a názory. Asi bych roubování měl tedy zkusit.  Dneska mi ale jeden sadař říkal, že asi bude dobré ještě počkat. Protože ještě neproudí míza a tím ten roub potom usychá. Tak nevím jestli čekat. Je sice teplo,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika