Příspěvky uživatele - 211.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
DSK317 - repase, 10.11.2013
Nechá se udělat vozík robustnější, který má silné brzdy. I tak se 13" kolo sveze po mokrém listí atp. Brzdit motorem je možné pouze v poloze uzávěrka! Je zajímavé, že o tom v návodu není více vysvětleno. Ovšem pouhé snížení plynu na polovinu maxima... celý příspěvek >
DSK317 - repase, 10.11.2013
Na webu vari je návod a v něm je dvakrát tučně zdůrazněno, že se nemá z kopce vyřadit. Jednou je upozornění ve stati bezpečnost, podruhé ve stati provoz s vlekem.
DSK317 - repase, 10.11.2013
Lze k tomu dodat jediné, psal jste něco brzdě motorem a názoru výrobce. Jasně výrobce tuto možnost nejen uvádí, ale požaduji ji po řidiči! Místo toho hledáte střípky své snahy o dezinformace.
Solár nebo čerpadlo?, 20.6.2011
Zvažte také zastřešení, stálost teploty, nižší ztráta vody a hlavně odpadá pracnost s plachtou, která dlouho nevydrží, koupete se, když venku prší, nebo je chladno a bez nečistot. Z daných možností bych volil solár - možnost dalšího využití - TUV,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika