Příspěvky uživatele - 51.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím je nakažená tato hruška?, 9.8.2013
Vdaka za pomoc. Skusim Baycore zo starej zasoby. Dufam ze zabere. Divne ze v takomto horucom a suchom pocasi ma huba schopnost sirenia sa... Nashi nenapada - rovnako ako hrdza. Este so nasiel aj typ na slnecny upal sucho/vysoke teploty - tie... celý příspěvek >
Topfirst, 9.8.2013
Vidim to na zle meno odrody - MiddleSECOND by bola vhodnejsia. Katinka zreje skor, chutovo je lepsia, takze ani First a mozno ani Top tam nevidim .
Čím je nakažená tato hruška?, 9.8.2013 Obsahuje fotku
Potreboval by som pomoc pri identifikovani choroby ktora napadla moje hrusky - listy cernaju zasychaju na niektorych konaroch. Nashi konar pristepeny na hruske je zdravy. Moze to byt fytoplazma? Co sa da robit pre zachranu? Dakujem.
Meruňky Pincot a Kioto, 3.8.2013
Tak Palo, aby ti potom ta Rakovskeho /ak je taka citliva na mraz/, pravidelne na Zahori nezmrzala... Toho rizika by som sa trochu obaval... Marhule pomaly koncia, posledne Bergeronky su mensie (prerodila), ale po zmeknuti maju lahodnu chut, jednu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika