Příspěvky uživatele - 254.73

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vertikutace v létě, 22.7.2013
Chtěl bych se zeptat, zda je možno provádět vertikutaci také v létě, nebo jen na podzim a na jaře? Popřípadě nějaké rady? Vertikutaci jsem zatim na trávníku ještě neprováděl, teprve nedávno jsem si ho pořidíl.
Sečení trávy po aplikaci Bofixu, 11.7.2013
Právě, že v návodu o tom není ani zmínka. Jen je napsáno, že se Bofix může aplikovat až 2. den po sečení, ale za jak dlouho se může sekat tam není. :-/
Sečení trávy po aplikaci Bofixu, 9.7.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho po aplikaci bofixu můžu trávník posekat? Je nějaká minimální doba po kterou bofix v rostlinách působí nebo tak? Děkuji.
Bofix a ostatní rostliny, 8.7.2013
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali po aplikaci Bofixu na trávníku, který se nacházel v blízkosti záhonu se zeleninou může nastat nějaký problém? Zelenina nebyla přimo zasažena postřikem. Mám dotaz jestli se může zelenina normálně konzumovat, nebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika