Příspěvky uživatele - 10.22

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak odehnat kočky, 16.3.2015
Já kočky nemám a nechci aby mě obtěžovaly a škodily mi cizí kočky. Rozhodně jim nehodlám vytvářet azyl. Chci se jejich nechtěné přítomnosti zbavit. A tady se pokouším zjistit jak na to.
Jak odehnat kočky, 16.3.2015
Dík za rady. Možná jsem moc citlivý, ale když jdu v létě sbírat jahody a vidím v jahodišti kočku přejde mě na ty jahody chuť. Nakáleno všude, auto ve stání věčně plné šmouh od toho jak se na ně škrábou atd. atd. Jak si poradit???
Jak odehnat kočky, 16.3.2015
Máte někdo radu jak zabránit cizím kočkám aby si dělaly z mojí zahrádky záchod. Už nás ani nebaví dělat cokoli na zahrádce. Připravíme záhonky a do druhého dne po.rané od koček ze sousedství. Tak už jsme to nechali ležet ladem. Nebaví nác vrtat se v... celý příspěvek >
Odvzdušňovací ventilek, 13.3.2015
Dobrý den, u motorové pily Einhell mi vytéká odvzdušňovací hadičkou z nádrže benzín. Ventilek vsazený v hadičce propouští v obou směrech. Neví někdo jestli se ten ventilek používá i u jiných značek? Případně kde ho koupit? Děkuji
Výsuvná pilka fiskars, 9.3.2015
Pokročila věda a ví už někdo kde se dá pilka fiskars nechat nabrousit tak aby zase řezala jako nová? Nějaké šmrdlání pilníkem asi její vlastnosti neobnoví.
Ostřící přípravek na ruční broušení řetězů nebo pilník s vodítkem, 18.2.2015
Sice patřím ktěm opovrhovaným "kozičkářům" i když jsem nějaké to dřevo pilou zpracoval. Když si párkrát za život řetězu nechám nabrousit bruskou žasnu jak dobře ta pila řeže!!! Vždycky zapomenu že to šlo někdy tak pěkně. Jaký máte názor na přípravek,... celý příspěvek >
Řezání plastových plotovek, 24.2.2014
Opožděně děkuji za reakci. Bylo to přesně tak. Řezali jsme je v sobotu. Pila byla tupá už když jsme začali tak to moc lehko nešlo. Občas jiskra od něčeho zataveného v tom, ale zakrátili jsme je podle potřeby.
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 16.1.2014
Dík. Takhle nějak to zkusím. Koupím asi ten "Mamut" a uvidíme. Jinak já teda to kladivo považuju ještě za zánovní.
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 16.1.2014
No nám se právě s tím plastovým dělalo líp než s dřevěným. Je mi divné, že jsem k té opravě nikde nic nenašel. Buď je to tak kvalitní, že se to ještě nikomu nerozbilo nebo že by to lidi po poškození vyhazovali???
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 16.1.2014
Nevím s tím vyjiskřením. To snad musí být dražší než nová palice?
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 15.1.2014
To kladivo už mám pár let. Ptal jsem se na opravu na nějaké adrese z netu která se vztahovala k Jobi Profi. Tam mi odpověděli: Dobrý den, pokud splňujete podmínky pro reklamaci je lépe zaslat zboží k nám a my opravu, popřípadě výměnu... celý příspěvek >
Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 14.1.2014
Dobrý den. U velkého kladiva s laminátovým topůrkem se mi vydrolila ta hmota, která zajišťovala topůrko. Čím to zalít nebo jak jinak to opravit? Na dřevěnou násadu je v palici moc malý otvor.
U vám také raší česnek?, 8.1.2013
Česnek jsem sázel 28.12. Tak jsem zvědav. Ani nevím jestli jsem ho sázel teprv nebo už?
Technika orby, 8.1.2013
S chutí to tady pročítám. Mám sice Fortschritta, ale technika seřizování pluhu je univerzální. Myslím, že problém nás, kteří ořeme jen malé plochy je v malé praxi. Chtělo by to vyrazit na nějaký větší lán. Buď po domluvě a nebo někam kde nebudeme... celý příspěvek >
Přísavník, 3.9.2010
Mám dům porostlý tím co je na obrázku vlevo. Jedna rostlina poroste obrovskou plochu a drží na všem, dokonce i na skle. A v této době je na noc plný vrabců. Pokálené parapety a podobně. Až opadne listí tak se odstěhují, ale teď je to hnus!
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika