Příspěvky uživatele - 255.160

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Popel na zahradu?, 2.1.2013
Ale nesmí se to s ním přehánět, protože pak rostliny moc nerostou. Je hodně zásaditý a ve velkém působí agresivně.
Jak granulovaný kravský hnůj, 2.1.2013
S tím souhlasím na zahradu patří zaorat a nebo zarýt klasický uleželý hnůj, (kravský, králičí, koňský, kuřince, ale i prasečí pokud je se slámou a ne jen kejda). Nějaké ikdyž drahé granule tohle nikdy nedokáží nahradit. Jen bych varoval přeď koňským,... celý příspěvek >
Lignohumát, 2.1.2013
Jak jsem četl, tak není lignohumát jako lihnohumát a velice záleží na tom z jakých surovin se vyrabí a to se nejvíc odráží na ceně a o účinku se dá pouze polemizovat.
Lignohumát, 2.1.2013
Já zkoušel lignohumát na semena paprik a nic moc nevyklíčily, tak opravdu nevím...
Lignohumát, 2.1.2013
Četl jsem o účinnosti lignohumátu i nějaké studie, pěstitelé ho zkoušili na jahody a výsledek byl takový, že účinky jsou neprokazatelné. To je úplně stejné jako různé doplňky stravy a tabletky v lékárnách. Zdravému neuškodí a nemocného nevyléčí. Je... celý příspěvek >
Poškozená fólie na fóliáku - jak ji opravit?, 2.1.2013
Nejlepší je použít klasickou tavnou pistoli, nanést lepidlo a přeplátovat pásem folie. Nevím sice jestli máte stejný druh folie jako já, ale já už tímto způsobem menší opravy dělal. Já folii na zimu sundavám a vydrží delší dobu. Přeju hodně zdaru.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika