Příspěvky uživatele - 85.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
kapři a kočka, 11.9.2008
Možná vytáhne, když štika plave břichem vzhůru.
můžu ještě zachránit staré jabloně?, 11.9.2008
Tedy - v podhůří Beskyd je to přesně naopak jako u nás - Malá Haná Násada oproti loňské desetinásobná, moniliová hniloba ovšem mimořádná na všem - dřív třešně, nyní švestky jablka. Strupovitost dost silná (loni žádná, ale to nebyla úroda)
Jabloň do malé zahrádky, 11.9.2008
Nu, pro naprostého amatéra ve 400 metrech n.m., který chce jabloň netrpící chorobami, nevím, zda Golden Delicious je optimální odrůda.     Souhlasím, že je dobré se poohlédnout po jablku, které lze jíst brzy po utržení a přitom... celý příspěvek >
Lis na ovoce, 11.9.2008
Košové válcové lisy jsou složeny jednoduše z dubových hranolků, ty nařeže každý stolař.
Plodnost švestky?, 10.9.2008
To asi nelze zevšeobecnit. Záleží na odrůdě, podnoži, půdě a poloze. Rozdíly jsou až několikanásobné.
I toto je Mountfield, 10.9.2008
Ve verbálních schopnostech se s Vámi nemohu rovnat a to, co říkáte nelze zpochybnit (myslím si teda, že se píše Hippocampus na rozdíl od hypothalamu, ale to není podstatné, navíc si tím nejsem jist). Jen nevím, jestli jsou tato pravidla v našem... celý příspěvek >
Plodnost švestky?, 10.9.2008
Nejvíc, co jsem viděl bylo 500 kg na Domácí švestce roku 1997 po povodních. Další rok strom odumřel.
Čačanska Najbolja, 10.9.2008
Chuť Čačanských obecně není žádný top. Ještě fádněji chutnají v horší půdě, chladnější poloze a při velké násadě plodů
opylení třešně, 10.9.2008
Třešeň se višní opylí, pokud se čas jejich kvetení kryje. Meruňka se švestkou neopylí, ale není to třeba, meruňky jsou většinou samosprašné. Švestka se meruňkou taky neopylí, tam je to horší, samosprašné jsou jen některé slivoně.
Príprava pody na sadbu zemiakov, 10.9.2008
Souhlasím. Viděl jsem sázet brambory na jaře přímo za pluhem do brázdy. Zorávali tam louku, na ní rozházený hnůj. Byl jsem překvapen, jak krástně brambory vzešly a potlačily trávu. Úroda taktéž byla výborná.
Obnova sadu, 10.9.2008
Zrovna na Valašsko bych Wiliamsovy čáslavky (jinak výborné) zvažoval vysazovat. Jsou dost náročné na dobrou polohu i půdu. Proč myslíte, že ve výšce 450 m.n.m. netrpí strupovitostí?
I toto je Mountfield, 10.9.2008
Nevím, možná si jako zákazník něco pletu. Ale Vy mi přád popisujete chování a strategii firem, já měl na mysli chování konkrétního prodejce. Pominu skutečnost, že si stále trochu myslím, že projevená nedůvěra k čerpadlu mohla být promyšlená... celý příspěvek >
Jabloň do malé zahrádky, 10.9.2008
To mi nejde dohromady.  Hezký malý stromek, aby se pod ním dalo projít? Nejste-li liliputka, vychází mi beztak vysokokmen.
Lískové ořechy, 10.9.2008
Vyloupané ořechy steriluji nasucho ve sklenicích
Borax - hořká pihovitost jablek, 10.9.2008
Myslím si totéž co pan Jekyll. Borax (tertrabnoritan sodny, myslím)  a chlorid vápenatý bych nemíchal, roztoky spolu mohou reagovat v málo až neúčinné sloučeniny (chlorid sodný a nerozpustné vápenaté soli).
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika