Příspěvky uživatele - 224.77

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Turkestánský brest, 6.8.2012
Ahoj, já ho mám necelé dva roky,(na podzim to bude dva) a můžu potvrdit přírustky, výhon, který jsem nestříhal, má na výšku 2,10 m.Moc dobře roste, je třeba dost zalívat.
Ochrana proti okusu zvěří, 20.5.2012
Zdravim, žádné stopy od zvěře jsem kolem stromku nenašel (od kmene není trava ca metr dokola) jeste jsem zapoměl dodat ze ta kůra je svlečená jakoby zespod nahoru a z té strany co je přídržný kůl (mezera mezi kulem a stromkem asi 5cm) na kůlu... celý příspěvek >
Ochrana proti okusu zvěří, 19.5.2012 Obsahuje fotku
a ještě tady
Ochrana proti okusu zvěří, 19.5.2012 Obsahuje fotku
Zdravim, nevíte od čeho to může být? dnes jsem přišel na zahradu a nestačil jsem se divit. Ihned po zjištění jsem tam dal pletivo.
Banánové slupky, 8.1.2012
Nemohu častým zaléváním louhem rostlinám uškodit? zde jste zřejmě zaměnila slovo výluh za louh(namočením banánové slupky vznikne výluh) Zdravím Vlastimil
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika