|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Thuje co rady vlhkost, 9.11.2012 Zkuste Chamaecyparis lawsoniana (cypřišek), je ho více odrůd, používá se také na živé ploty a má rád vlhkost. Ale pokud tam máte mokřinu, tak se utopí také. Lída | | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 8.11.2012 Philodendron erubescens...
| |
| | Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 8.11.2012 Tak přiložím také foto - ohraničení záhonů zapuštěnými plastovými vlnkami, jak jsem psala (to v pozadí už jsou sousedé). Lída | | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 7.11.2012 Ještě jedna fotka - Phil.erubescens | | Poradí někdo co je to za rostlinu?, 7.11.2012 Podle těch řapíků to tedy opravdu monstera není, zas má p.Josef pravdu. Na přiložené fotce z netu je květ filodendronu. Lída | | Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 7.11.2012 Zatím mi tráva přes hranu nijak nepřerůstá (mám to asi šest let), možná to je i tím, že okraje záhonů u lemu udržuji o malý kousek níž a vyhovuje mi hlavně to, že lem je poměrně dost hluboko zapuštěný a tak neprorůstá ani pýr a ostatní agresivní... celý příspěvek > | | Vadí rostlinám líh?, 7.11.2012 Škoda, že ji nemáte trochu vyspádovanou nebo přesně vodorovnou, stačilo by oddělat koncovky... Lída | | Založení okrasné zahrady - čím oddělit od trávníku?, 7.11.2012 Mezi okrasnými záhony a trávníkem mám prodávané zelené plastové vlnky (prodávají je v délce 6m a výškách 10,15,20cm). Použila jsem výšku 20cm, jsou prakticky celé zapuštěné v zemi (horní hrana je v úrovni trávníku). Záhony jsou u kraje asi o 2cm níž.... celý příspěvek > | | Broskvova ryngle, 5.11.2012 Tak jsem šla na google, tam u broskvové ryngle píšou, že dozrává až v polovině září, tak to bude opravdu něco jiného... Lída | | Broskvova ryngle, 5.11.2012 To je asi Malvazinka, ne? Podívejte se na databázi odrůd. Lída | |
| | Idaret, 4.11.2012 ..pardon, ne hoda, ale voda... | | Idaret, 4.11.2012 O Wageneru už jsem tu někde psala. Byla to jediná odrůda, která jakž takž přežila v panelákovém sklepě až do února. V normálním sklepě vydrží v pohodě do zač.dubna, nescvrkává se. Plošší jablko, slabá slupka, šťavnaté, svěže nasládlé. Nemocemi nijak... celý příspěvek > | | Odtok moci, 3.11.2012 Přesně tak jsme to měli my. To lino jsme měli ukončené přibitou hliníkovou páskou... Lída | | Postavení na orné půdě, 3.11.2012 ...podání návrhu na změnu ÚP stojí cca kolem 45.000,- ať to dopadne tak, nebo tak... To by asi v daném případě nebylo únosné. Lída | | Juniperus horizontalis prince of wales - kedy dorastie do plnej velkosti?, 3.11.2012 J.horizontalis "Prince of Wales" má úplně plazivé větvičky, bylo mi doporučeno dát 2ks/m2, porostly to cca za 5 let. J.hor."Lime Glow" je o něco vyšší - asi 30cm, větvičky směřují mírně nahoru, za tři roky ho mám tak 50x50cm, na podzim v horní části... celý příspěvek > | |
|
|
|
|