Příspěvky uživatele - 162.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stín na zahradě a jaké květiny, 22.1.2012
nejak to zlobi... takze kalina, hortenzie a potom hosty -bohysky.
Stín na zahradě a jaké květiny, 22.1.2012
stin na zahrade
Vyber postrekovaca, 17.1.2012
mam asi tri roky hecht -takovy ten co se nosi na zadech. letos ho budu nahrazovat, protoze zacaly protekat tesneni -takze kdyz s tim postrikuji, tak mi chemikalie tecou po rukach... byla to koupe asi za 700 kc, a uz bych do nej nesla. nicmene moahu... celý příspěvek >
Problém se zelím, 31.10.2011
na zeli staci sul a kmin. nic vic.
Uskladnění dýně, 27.8.2011
v suchu. ja je mam v obyvaku, vydrzi v pohode nekolik mesicu.
Proč vadne ruj vlasatá?, 7.8.2011
je to nejake houbove onemocneni nebo monilie. nam to udelala taky, odstrihli jsme vsechny nemocne vetve a dali jsme ji postrik fungicidem. prezila a rozrostla se.
Postřik na rajčata, 7.7.2011
Ridomil Gold, nebo Kocide - maji 3 dny.
Jakou zeleninu na volné záhony?, 7.7.2011
ja jsem na volne zahony ted vysela salaty, roketu, kedlubny, spenat, kopr.  Fenykl je taky dobra volba. Redkvicky budu davat asi az v srpnu, chteji chladnejsi pocasi (taky je v srpnu mozne vysit ozimou cibuli). A tez je mozne ted v cervenci... celý příspěvek >
Přerostlá rajčata - ostříhat listy?, 1.7.2011
hlavně vylámejte zálistky - teď už to asi budou spíš boční stonky... jinak se moc plodů nedočkáte, Rostlina bude pořád odnožovat, kvést a plodů bude málo. Rajče by mělo mít jen jeden hlavní stonek (pokud není keříčkové).
Využití malin, 23.6.2011
náš recept na malinovku. Maliny natrhat, dát do kýble, zalít vařící vodou, posypat trochou kyseliny citronove, příkrýt utěřkou.  nechat dva dny stát v chladnu. Lehce to začne kvasit. Vylisovat na ručním mlýnku. Odměřit objem štávy, a kolik... celý příspěvek >
Výstava růží Chládek - stojí za návštěvu?, 23.6.2011
predpokladam ze budou mit hodne anglickych ruzi od Davida Austina, maji licenci na prodej. Ty jsou skutecne nadherne (jedna ale za cca 500 - 600 Kc). Letos myslim pridali i ruze od nejakeho nemeckeho producenta, ale jmeno si nepamatuji.
Co z rajčat - kečup, pomádu nebo omáčku?, 13.6.2011
ja si vyrábím sugo pomodoro. rajcata oloupu, nakrajim na kousky, v hrnci osmahnu cibulku, cesnek, prihodim rajcata, bazalku, tymian, osolim a dusim tak hodinku. naplnim do zavarovacek, a sterilizuji. pozivam to pak jako zaklad na spagety - spageti... celý příspěvek >
Pěstování rajčete beefsteak, 13.6.2011
mela jsem ho loni, narostly obri rajcata, ale nedozraly mi. myslim ze by chtelo sklenik, a prihnojovat. vynosy z obycejnych rajcat typu start nebo tornado jsou vetsi... nechala jsem to pak doma dozrat v teple, ale chutove to nebylo ono.
Zlomený angrešt, co s tím?, 3.6.2011
zkuste to přivázat (pokud to aspon kouskem drží), pevně ovázat, a mělo by to srůst. Já jsme tak loni zachránila rybíz. Samozřejmě je potřeba to přivázat ke kůlu, a to i v koruně. Za pokus nic nedáte.
Pěstování rajčat: Torino F1, Toro. Start, 11.5.2011
pěstuji start, mam ho normalne venku. praha zapad, 370metru nad morem. dozrava v pohode, vyborne chutove. venku jde dobre i tornado, bejbino. naopak nedozralo mi steakove (melo jeden plod a sklizela jsem ho koncem rijna zeleny...)
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika