Příspěvky uživatele - 148.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012
Tak jsem hned po noční jela na zahradu a je to v... Rajčata jsem omotala, tak by se snad mohla vzpamatovat, ale kedlubny, řekvičky a jiné jsou v... Nevíte zda se salát vzpamatuje nebo ho mám taky vyhodit. V 7 ráno byl na kost?.
Co mi to napadlo rybíz?, 19.4.2012
Jo, jo mšice. Otočte ten list a uvidíte.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012
Jak jsem už pasala tak na Teplicku meruňky KO. Moje matka má pro zajímavost zahradu v kopci a tam je vše OK.  Už minulý rok když byl ten mráz v květnu, tak u mě katastrofa a tam nic. Tak asi do kopce mráz nejde.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 9.4.2012
Tak hlásím, že u nás na Teplicku meruňka rezatá a to jsem jí včera obalila do net. textílie, protože je ještě malá tak jsem chtěla ochutnat. Dokonce mi ve skleníku pomrzly i kedlubny.
Jahody, 30.3.2012
Koukněte na jahodárnu Vraňany. Já mám dobrou zkušenost s odrůdou darselekt aí spoustu dalších.  Mají stánek i na Litoměřické tržnici. Od 4.4 je tam výstava.
Česnek, 28.3.2012
Trochu se bojím, že to nebude dusík, ale mráz. Většina česneku letos totiž pomrzla. Zkuste jeden vyndat a uvidíte jek je na tom kořen. Já doufám, že se vzpamatují. Sama ho mám taky žlutý.
Nejchutnější rajčata, 25.11.2011
Ta odrůda kaspar není česká?  Tak jí asi tady nekoupím?
Nejchutnější rajčata, 13.11.2011
Jo, jo romu jsem zkoušela i šejka, ale prostě jsou keříkové. Nějak jsem si s keříky nepadla do oka. S vápnikem mám taky problém, ale jen na san marzanu. U jiných raných odrůd nebyl problém žádný.
Nejchutnější rajčata, 12.11.2011
Taky pátrám. Masité, tyčkové a ještě rané jsem zatím nikde nevypátrala. Semo má novinku typu San Marzano, ale zda je alespoň polorané nebo pozdní tam uvedeno není.
Nejchutnější rajčata, 18.9.2011
Děkuji za tip, jen nevím kde je seženu. No musím se mrknout.
Nejchutnější rajčata, 17.9.2011
A to federle je ranější jak san marsano? Romu jsem taky zkoušela. Chuťově celkem dobrá, ale plodnost nic moc. Chtěla jsem klasickou tyčkovou odrůdu. Šejci jsou taky dobrý na omáčku, ale zase keříček a ty se musí moc vyvazovat a pak se mi stejně... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 15.9.2011
Tak já taky budu pokračovat s bejbínem. Letos jsem ještě zkošela san marsano, ale je pozdější, tak pro příští rok hledám masité, tyčkové rajče co není tak pozdní.
Melounoviště 2011, 26.8.2011
děkuji moc
Melounoviště 2011, 25.8.2011 Obsahuje fotku
Zdravím všechny melounáře. Letos jsem měla 2 rostliny, ale nevyrostlo nic. Příští rok jich dám více, protže chci také ochutnat doma narostlý meloun. Dnes jsem dostala nějaké melouny od sousedky z ukrajiny, Pokud máte prosím s nějakou odrůdou... celý příspěvek >
Plisen rajcat?, 4.8.2011
Tak já už mám plíseň taky a to jsem stříkala 2x acrobat, ortivu,champion, ridomil a včera jsem půlku listů otrhala a znova postříkala ortivou. Asi už jen bojuju s časem a brzy bude po rejčatech. Člověk se piplá od února, před 14 dny jsem začla... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika