|
Řízkování muškátů, 7.5.2013 Taky si řízkuji muškáty jak převislé tak vzpřímené, řízkuji zásadně v srpnu až v září, namáčím do stimulátoru a zasadím do květináčku, mám je ve skleníku až než přijdou mrazy pak odnesu do chladnější místnosti, do truhlíků sazím v únoru, ujme se až... celý příspěvek > |
|
Vrba japonská, 4.5.2013 Asi Vám zmrzla tak jako mě.Také se mě objeily lístečky a uschly už jsem přišla o dvě vrbičky mám ještě jednu ta má asi 15let a je OK. |
|
|
|
7m dlouhá Thuje, 19.4.2013 Dobrý den mám dotaz kdy je vhodne období takto vysoké thuje zkrátit, zda na jaře nebo na podzim, děkuji. |
|
Okenní truhlíky na jih, 18.4.2013 Muškáty pěstuji několik let v zavlažovacích truhlíkách snad od doby kdy se objevily na trhu okna mám na jih, kde zalévám v parných dnech 1x asi za pět dní, nikdy ne za dva dny okna na východ jednou týdně.nic se mě taky neosvědčilo jak muškáty. |
|
Jaké truhlíky, 3.4.2013 Zdravím Rozinko, já dopadla jako Vy nevěstu jsem již vyhodila a ženich ten pomalu chřadne asi půjde za nevěstou.Na vině je to počasí jiné roky jsem měla všechny kytky již od března ve skleníku a letos je to pořád ve sklepě, garáži,prádelně tak jak se... celý příspěvek > |
|
Jaké truhlíky, 3.4.2013 Tak to Vás omlouvá, že mě to nenapadlo. |
|
Jaké truhlíky, 2.4.2013 Jestli si chcete dělat srandu tak si ji dělejte ze sebe, a nepište tady takové bludy. |
|
Jaké truhlíky, 2.4.2013 Nesouhlasím na 100cm Vám nevlezou dva 60cm i dva50cm dáte tak tak. Na 145cm stačí dva 60cm. |
|
Jaké truhlíky, 2.4.2013 Jedině zavlažovací mám takyky muškáty na jižní straně a jiné bych nechtěla, mám dva druhy jedny od Lebiš a jedny s kuličkou s oběma jsem spokojená. |
|
Jméno kytky, 31.3.2013 Vaše květinka se jmenuje Chlorofytum-Zelenec. |
|
|
|
Poškozená kroucená vrba, 26.3.2013 No máte pravdu oni vysávali tu mízu co z vrby tekla zkuste to již teď očistit hodně a postříkat a za týden znovu a pak třeba za 14dní opakovat, držím pěsti ať ji zachráníte. |
|
Poškozená kroucená vrba, 25.3.2013 já si myslím, že to mšice nebyly, řekla bych houbová choroba mě se to stalo v roce 2010,ale ne v takovém rozsahu, nevím čím jste stříkal, ale já jsem kmínek očistila kartáčem pořádně a stříkala Dithane a vrbu jsem zachránila.
|
|
Co s muškáty?, 13.3.2013 Mám tam chybu co ještě roste... |
|
Co s muškáty?, 13.3.2013 Co je roste nechte být co je suché vyhodit zasadit nové.Kdysi jsem taky nechala přezimovat, ale moc mě nešly tak si každý rok nařízkuji a jsou pěkné i více kvetou, přezimovávám jen vzpřímené.
|
|
Jak poznám, že už je slepice vynešená?, 2.3.2013 Slepice chováme už nějakých 30let nechávám 3roky pak všechny vybijeme a pořizuji si nové to dělám v srpnu a v listopadu už nesou, mám 10 slepic a denně mám 7-8 vajec nesou celou zimu. |
|