Příspěvky uživatele - 243.178

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 29.4.2015
mam bronzove naradie od PKS BRONZE. s rylom sa robi paradne, lahko ide do zeme, nehrdzavie. zaruka od vyrobcu je na dozivotie. kto sa zaujimava preco pouzivas bronzove naradie nech pozrie objavy Viktora Schaubergera.
Dopouštění jezírka z okapu, 22.1.2014
ku bodu 3 - toto sa da riesit filtrom - po anglicky "first flush filter". jedna sa o filter, ktory zachyti zaciatok dazdovej vody, ktora obsahuje najviac necistot ci uz z ovzdusia alebo zo strechy ako prach, trus vtakov, atd. dalsia voda, ktora je uz... celý příspěvek >
Penovacia tryska Karcher, 3.4.2012
Ahoj, akurat sme ju minuly tyzden skusali. peni dobre. ta vacsia 0,6l ma vyhodu v tom, ze sa da nastavit ako vela saponatu sa mesia s vodu. je tam na to otocne koliesko. navyse cenovy rozdiel od malej nadobky bol zanedbatelny = mala 15 Eur, velka... celý příspěvek >
Pec na pizzu, 4.1.2012 Obsahuje fotku
ukazky stavby
Pec na pizzu, 4.1.2012
my mame na terase postavenu pec na pizzu podla Pompeii Oven Free Brick Oven Plans. Vysla podstatne lacnejsie ako predavana skladacka z prefabrikatov.
Suché WC (kadibudka) v blízkosti potoka cca15m, 6.7.2011
odporucam precitat knihu "Humanure handbook", v ktorej autor popisuje pilinovy suchy zachod.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika