Příspěvky uživatele - 59.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzdálenost mezi dvěma ořešáky, 11.6.2013
Přátelé, tak jako u všeho, nejlépe je nejdřív sestavit si žebříček preferencí ohledně onoho nového potencionálního života. Životní zkušenost mi na první místo staví ohled na stávající sousedy, na druhé místo ohled na okolní krajinu, na třetí místo... celý příspěvek >
Čím hnojit ořešák?, 11.6.2013
Strejdovi v Ratajích se Ořešáku náramně dařilo u hnojiště, také si pamatuji, že poblíž stála klasická kadibudka :-)  , ale to bylo v padesátých letech minulého století minulého tisíciletí, dnes je pravda jiná doba...  vavra
Urychlení hnití jablek, 13.9.2012
Mohou se padaná jablka zaorat?   Děkuji za odpověď
Slimáci, 6.7.2011
na netu jsem našel zmínku o NEJEDOVATÉM přípravku "Neudorff Ferramol..., který snad působí okamžitě a nedecimuje přírodu, jdu ho shánět a okamžitě aplikovat, podám zprávu o výsledku :-)
Problémy s plodností morušovníku, 21.5.2010
Zdravim, mohl bych naockovat morusi bilou ockem z moruse previsle s cernymi plody?Take mam morusi velkou asi 2m, hromada kvetu a plody nikde.previslou mam z druhe strany chalupy a plodi v pohode.
Kolik cukru?, 3.9.2009
Vyprdnete se na cukr, misto 4kg cukru dejte 2kg medu.Kvantita bude srovnatelna, ale ta chut a vune nekde uplne jinde.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika