Příspěvky uživatele - 97.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Houby a jejich pěstování, 15.5.2013
Na internetu je mnoho nabídek sadby lesních hub. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Jak se vůbec taková sadba pěstuje? Děkuji.
Kustovnice čínská, 15.5.2013 Obsahuje fotku
Kustovnici jsem koupil jako semínko minulý rok, a zasadil jej. Vyrostla mi rostlinka asi 20cm vysoká. Přezimovala na zahradě a letos vyrašili lístky. Uvidím jak poroste.
Čičorka a další jedovaté rostliny v píci, 14.5.2013
Pokud bych měl od těchto rostlin přebírat trávu na sušení, tak bych toho sena asi moc neusušil. Mimochodem, přeslička a mám takový pocit že i bolehlav v našem seně sem tam je, a králíci jsou fit.
Škrábavost pálenky, 28.12.2012
Ano, též si vzpomínám, kdy mi známý nalil slivovice, a já si v první okamžik myslel, že si ze mne dělá srandu. Slivovice mi krkem protekla tak, že sem nic necítil. Až po chvilce bylo cítit od žaludku příjemně hřejivé... celý příspěvek >
Nemoci kaktusů, 16.10.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den. Mám problém s kaktusem, který mi změnil barvu ze zelené na hnědou. Na omak vypadá stejně jako za zelena(ne jak při hnilobě).
Difenbachie, 5.10.2012 Obsahuje fotku
Tenký kmínek
Difenbachie, 5.10.2012
 Prosím o radu v pěstování. Máme Difenbachii, která stále roste, a má malé listy, které se divně stáčejí. Viděl sem jiné Difenbachie, které byli bujné s krásnými velkými listy. Co vlastně Difenbachie potřebuje k bujnému... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci rostliny, 23.9.2012 Obsahuje fotku
Nechci otevírat nové vlákno se stejným tématem, proto se zeptám tady. Vyrostli mi dvě rostliny konopí, a nevím co je to za druhy. Liší se zbarvením.
Využití konopí, 23.9.2012 Obsahuje fotku
Můj dotaz směřuje na využití konopí jako masti. Vypěstoval sem si dvě rostliny konopí za účelem výroby masti, ale vyrostli mně dvě různé rostliny. Jaké konopí je na mast nejlepší a jaký je zaručený recept na jeho výrobu?
Identifikace rostliny - pomoc, 24.8.2012
Chtěl bych se zeptat na prostředí a teplotu, jak v zimě, tak přez léto. Já ho měl v domku, a vesele rostl, i když nekvetl. Dal sem jej tedy ven(polostín) a vypadá choře. Díky.
Identifikace rostliny - pomoc, 23.8.2012 Obsahuje fotku
No, pokud jsou to cibulky, tak poněkud slabé.
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012
To víte že mám rád květiny, jenže pokud nevím oč jde a jak se k tomu chovat, pak mám obavy s tím vůbec hýbat.Mám takový pocit, že sem si to přinesl i s tím květináčem z kontejneru na zeleň,kde jej někdo vyhodil. Rostlina se mi líbila kvůli lístkům, a... celý příspěvek >
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012 Obsahuje fotku
zde je ze spod
Identifikace rostliny - pomoc, 27.5.2012 Obsahuje fotku
Nebudu otevírat nové vlákno, proto se zeptám zde. Co je to za rostlinu? Máme ji již 3 rokem, vždy na zimu ji dáváme domů do teploty10 - 15 stupňů, kde celá rostlina zaschne. Na jaře vždy začnou rašit nové výhonky. Děkuji za odpověď.
Bubnová sekačka, 24.5.2012
Já mám na bubnové sekačce motor Tecumseh 7hp, a marně na něj sháním už 3 rok vzduchový filtr.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika