Příspěvky uživatele - 34.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je nutné u částečně samosprašné švestky sázet opylovače?, 9.5.2011
Je možný, že vám plody zničila pilatka. Proti ní se stříká při dokvétání a to když je opadlých asi 70% květních plátků. Postřik např. Calypso 480 SC.
Sázení a střih slivoně Gabroská, 27.3.2011
Nechal bych 3 větvičky. Na každé kolem 5 oček. Důležitý je aby poslední očko na větvičce směřovalo ven (ne dovnitř). Tím se začíná lépe tvořit koruna. Pokud jsou větvičky moc tenké, tak každou na 3 očka.
Slivoň - postřik proti červivosti, 21.3.2011
Dá se stříkat proti pilatce Horizonem? Je Účinný?
Čačanská rodná, Katinka, 28.2.2011
U nás na J Moravě dozrají i ty pozdnější. Budu muset vybrat nějaké tolerantní proti šarce a chutné. Na internetu jsem našel zajímavou zprávu o hodnocení švestek z hlediska jejich zpracování. Z hodnocení vychází nejlépe Švestka domácí, Chrudimská a... celý příspěvek >
Čačanská rodná, Katinka, 27.2.2011
Dobrý den, chtěl bych si vysadit asi 10 stromů švestek v podmínkách jižní Moravy 200m.n.m. Plody by byly na jídlo a zbylé na kvas. Co říkáte na výběr odrůd čačanská rodná a katinka? Proti šarce by měli být tolerantní - je to skutečně tak? Máte na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika