Příspěvky uživatele - 254.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomalý rozběh hobby kompresoru, 27.1.2011
Tak máte pravdu, je tam, jen jsem ho nenašel, respektive uvažoval jsem o jednom, ale byl stejný, jako ostatní šrouby, držící zadní víko.To mne zmátlo. Originál návod je kdoví kde, takže z toho sem to nemohl vyčíst, ale jsem zase o něco... celý příspěvek >
Pomalý rozběh hobby kompresoru, 26.1.2011
Ještě jedna věc.Když je třeba měnit olej pravidelně, proč tam není výpustný otvor?Olej který tam je, je původní.Má ovšem konzistenci spíše jako lepidlo.Na druhou stranu je ovšem čistý.Tak nevím.Může to někdo vysvětlit?
Pomalý rozběh hobby kompresoru, 26.1.2011
Tak teď ale nevím, jestli tam mohu dá ten motorový, nebo jestli ten pro kompresory.A mohl by mi někdo objasnit, jak starý olej ovlivňuje rozběh?Díky.
Pomalý rozběh hobby kompresoru, 26.1.2011
Děkuji.
Pomalý rozběh hobby kompresoru, 25.1.2011
Děkuji za radu, vyzkouším,jen ještě jeden hloupý dotaz.Olej převodový nebo motorový mám použít na výměnu?
Pomalý rozběh hobby kompresoru, 24.1.2011
Dobrý den, mám asi 4 roky starý hobby olejový kompresor.Poslední rok když ho zapnu, tak se jen zvolna otáčí.Musím několikrát i 20x,30x zapnout, vypnout,počkat, zapnout, než se normálně rozběhne.Myslel bych, že nefunguje dekompresní ventil, ale to... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika