Příspěvky uživatele - 176.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 2.10.2010
Pro paní ČÍŽKOVOU. Zřejmě to jsou hybridy, ale mám dojem, že zachovávají své vlastnosti. Alespoň v prvním roce výsadby. Je to asi tím, že jsou pěstovány v jedné odrůdě ve velikém množství, takže nedojde ku sprášení jiným pylem.
Ružičková kapusta, 1.10.2010
Při letošním, koncem léta, deštivém počasí se mi otevřely i švestky. Vzrůstnost a chuť je dána asi i přehnojením dusíkem. Odlomení vrcholu v těchto souvislostech bude mít vliv na rozvinutí a růst růžiček.
Jak se zbavit molů, 26.9.2010
Aby můj příspěvek pochybující o funkčnosti feromonového lapače jej nepoškozoval, musím s omluvou a pro informaci jiným dodat, že je na něm během posledních dnů odchyceno 6 molů. Asi důsledek změny počasí a oteplení, jak uvádí Mimmo.
Živý plot, aby slepice neprolezla?, 24.9.2010
Pochlubte se sousedce, že mnoho ušetříte za nákup vajec. Třeba jí to bude líto... Když je po vás bude chtít, požadujte náhradu sadby a práce.  Jakýkoliv plot i vysazený je náročný na údržbu.
Veverky, 24.9.2010
Mně likvidovali oříšky žluny a strakapoudi. Když jsem chtěl oříšek, stačilo zajít pod blízkou hrušeň a tam byly oříšky, které ptáci při "louskání" ztratili. Na veverky bych vše nesváděl. A co plchové? Zahrada je zvířátek a ptactva, já jim... celý příspěvek >
Kiwi, 21.9.2010
Po opadu listí prořezat. Řez v předjaří je již opožděný a rostina pláče.  Snese hluboký prořez.
Kiwi, 21.9.2010
Jsou to arguty a budou dozrávat během října. Já moje kiwi arguty trhám koncem října. Při podtržení dozrají během týdne až deseti dnů.
Odebrání a sušení semen z rajčat, 20.9.2010
Dávám je do umělohmotného cedníčku, pod vodou promnu na sítku a vyklopím schnout na noviny. Po usušení "odrbu" z novin a uložím. Část šlemu přece jenom zůstane na semínkách, ale nevadí. Zdá se mi tento postup rychlejší a bezpečnější než nechat ve... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 20.9.2010 Obsahuje fotku
Mám stejný názor na letošní rajčata jako Mirek. Rajčata pěstuji ze semínek vypěstovaných rajčat z minulého roku. Letos jsem přibral semínka z plodů rajčat koktejlových nakoupených v  Penny. Perun mi přestal vyhovovat měknutím, přestanu ho... celý příspěvek >
Jak se zbavit molů, 20.9.2010
Mám ten samý lapač jako je na snímku už přes týden vyvěšený. Zatím ani jeden nalétnutý mol. Podivné.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika