|
Příspěvky uživatele - 218.48
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Ibišek, 7.9.2010 Ahoj, proc jeste nezacal kvest? Pres zimu je na chodbe, 13 st., od jara venku. Poupat ma spoustu. Ted uz asi na nej bude zima:) | | Durman - žloutnou listy, 7.9.2010 Ahoj, prave jsem se docetl, kde jsem delal chybu. Pridavam fotku:) | |
| | Venkovní ibišek, 7.9.2010 Dobry den, mam Ibisek s. druhym rokem, roste pekne, ma spoustu poupat, ale zacal kvest asi ptred 14ti dny. Zrejme do zimy vse nevykvete. Jak je to u vas? | | Vodárna - nerez?, 29.8.2010 Pane 45.74 - provedl jsem to dle Vaseho navodu a je to OK! Diky moc!!! Sterba | | Had na zahradě, 25.8.2010 Ted jsem si to podle Vasi informace nasel na netu. Mate pravtu, je to ona:)! A je krasna. Pisou, ze silne kouse, tak si musim na ni dat pozor:)! | | Had na zahradě, 25.8.2010 Had se nam na zahradu vratil, prikladam lepsi fotku. Je to urcite uzovka, neni to jedovaty:)? | | Vodárna - nerez?, 25.8.2010 Diky za rady! Dnes se vracime na chalupu, tak se pokusim ty tlaky upravit. Budu informovat, jak to dopadlo:)! | | Vodárna - nerez?, 18.8.2010 Dobry den, ptam se jeste jednou:), moje vodarnicka na chalupe casto a kratce spina. Tlak. nadoba je asi na 15 l, nevite, cim by to mohlo byt? Dekuji! | | Sieberz - katalog, 10.8.2010 To máte zřejmě štěstí. Nic tak hrozného jako předražené suché květiny od Starkla jsem dávno neviděla. Mimochodem v Hornbachu jsem si krásné rostliny koupila za cenu 10x nižší. | | Zkušenosti s křovinořezem Stenson BC 520.1, 3.8.2010 Kde se v dvoutaktním motoru vzal olej? Odkud teče? | |
| | Neroste a neroste, 31.7.2010 Ahoj, dlouho jsem tady nebyl. Akorat jsem ji na jare presadil ke kamenne zdi na jihovychod do trochu lepsiho. Nic jsem s ni nedelal, tak jednou za 14 dni pohnojim Kristalonem. Je mi lito ji zastrihavat, kdyz konecne zacala rust:). | | Had na zahradě, 5.7.2010 Ahoj, toto jsem vyfotil na chodniku u nasi chalupy, delka asi 40 cm - je to zmije? Diky za odpoved! S. | |
|
|
|
|