Příspěvky uživatele - 217.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazík, 8.5.2011
potvrdzujem, byvame tu asi 6 rokov, 2 roky sme stavali. Pred domom byvala pred 10 r reva... Pred stavbou sla von....minuly rok pri kriku rozi zacala zo zeme vyrastat.
Výskyt kadeřavosti, 30.4.2011
Slovensko BA. Konce vetviciek boli sem tam chytene, ale je to Ok. Na druhej strane som striekal pomerne poctivo. Tych par vetviciek som zastrihol, co broskyni urcite prospeje skor, ako uskodi. Sem tam sa objavia nejake dalsie stocene listky.
Chemická ochrana rajčat, 30.4.2011
Pred koprikolom este prsiplast z igelitu...
Kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 28.4.2011
OK. Aspergilus nerastie bezne na vsetkych plodinach ale podobne s inymi hubami rastie napr. na poskodenych plodinach alebo plodinach napadnutych inymi chorobami. Co je horsie, mycelium nevidite, iba sporulaciu ako posledne stadium rastu.... celý příspěvek >
Tragédie jménem Monília laxa, 28.4.2011
Viem si predstavit aj to, ze kombinacia chorob, povedzme u sliviek virusu sarky a huby monilie moze mat fatalne nasledky a rychly priebeh. Tu tazko aj povedat co ju vlastne polozilo. Je to ako u ludi. Pri lieceni niektorych zhubnych chorob vacsina... celý příspěvek >
Může se nechat zamrznout voda v hadici?, 3.4.2011
Je rozdiel medzi medou a krehkym plastom. Verim, ze med nieco vydrzi.
Je toto moniliový úžeh?, 25.3.2011
mame novu sezonu... ako je to s kvitnutim marhul? Striekal uz niekto proti monilii? Tu na juhu SK uz bude treba, ale najprv preckame vikendove dazde.
Lávová drť, 20.3.2011
Lavovy kamen je velmi porezny a drvenim vznikaju dost ostre vystupky a hrany. To, ze ich nemaju slimaky radi, znie logicky. Pre mna lavova drt vypada celkom atraktivne... ja ju mam v akvarku... inak podstatne drahsia sa pouziva do biofiltrov... celý příspěvek >
Proč mě uhynuli jeseteři?, 23.2.2011
Jardo ako to je s foliou a rakmi? Nemozu v nej vyparatit nejaku dieru? Pancier na to maju... Ked som bol maly, chytaval som raky v rieke. Byvali v dierach, preto predpokladam, ze maju snahu nejake vyryt....to moze byt zle pre foliu.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 6.2.2011
kuprikol som nenansiel tak som dal sulku. Azda tym nic nepokazim. Syllit je na trochu neskorsie obdobie, asi preto, ze sa ciastocne vstrebava do tkaniva a nesluzi ako napriklad kuprikol na dezinfekciu vonkajsiu.
Okylsicenie hlbsej vody, 28.1.2011
Neviete o scom hovorite. Pomocou venturi systemu urobite slusne vakum (vodna vyveva) a to prudom a tlakom vody z obycajneho vodovodu. Tu ale ide len o venturi na nasatie trosicku bubliniek vody,...na to nepotrebujete silny prietok!!!...takze neviem... celý příspěvek >
Jak prořezat tuto slivoň?, 28.1.2011 Obsahuje fotku
foto 2 slivka ma dostatok priestoru
Jak prořezat tuto slivoň?, 28.1.2011 Obsahuje fotku
dobry den co by ste mi doporucili na slivku viz foto raste do vysky dakujem
Strihanie slivoni, 28.1.2011 Obsahuje fotku
hruska este razpotrebujem jej prestrihat korunu neake navrhy?
Jarní řez broskvoní, 28.1.2011 Obsahuje fotku
cervena vetva je uschnuta na jar ju odrezen a zatmelim
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika