Příspěvky uživatele - 96.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolko paliva spali motorova kosacka a aku znacku si vybrat?, 20.5.2010
Zalezi na motoru, ale s jistou toleranci na jeden litr benzinu posekate zahradku 3x. Nejlepsi je koupit sekacku v miste bydliste nebo znacku, kterou ve vasi blizkosti servisuji pro pripad zavady. Staci bez pojezdu s motorem B&S. R.
Vega HW 48sp, 16.5.2010
Bohuzel za tyto penize obdobne vybavenou sekacku nesezenete. Pokud vazne uvazujete o jejim zakoupeni, zjistete si dostupnost servisu a nahradnich dilu. Je to vazne klenot. ;-) R.
Sekání mokré trávy, 15.5.2010
Tahlo blize k motoru je bezpecnostni motorova brzda. Pri provozu musi byt stale zmacknuta. Tahlo blize k vam je spinani pojezdu a packa slouzi k regulaci otacek motoru. Sekat klidne muzete, alespon poznate jak dobre sbira mokrou travu. Nektere... celý příspěvek >
Olej do sekačky, 29.4.2009
Omlouvam se za chybu. Spravne je API: SF, SG,SH, SJ.
L a H, 14.4.2009
Primo na techto strankach si ve vyhledavaci najdete "nastaveni karburatoru", ale pokud vam pila funguje, tak s tim radeji zbytecne nekrutte. R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika