Příspěvky uživatele - 127.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.7.2010
Dá se to eliminovat omezením chodu pily na volnoběh. Ale jedna nádrž směsi na půl nádržky oleje je málo. Přidejte na mazání.
Křovinořez husqvarna 250 R - nestartuje, 8.7.2010
Jen takový příklad. Koupil jsem si MS 260U. Známý, který jej viděl si ho zkusil a že mu bude vyhovovat na podobné sečení, jako jej používám já. On bydlí asi 80 km od nás. Už mi psal několikrát, že jestli mi také tak špatně startuje. Tak jsem mu... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.6.2010
Nevím, o kterém modelu Gude uvažujete, nicméně systém tlumení vibrací je z pohledu řešení stejný. To ostatní uvidím, co se Vám bude hodit.
Radiaca páka na vari, 20.5.2010
Nemýlí, neboť vycházel z toho, že jsem uvedl, že právě přehazovat pneu jsem nechtěl, aby kola byla plnohodnotně použitelná, kdyby bylo někdy třeba je použít 1+1.
Sekačka Honda nebo Stiga?, 21.4.2010
Na co tlakové mazání, když rozstřik u takového jednoduchého motoru roky spolehlivě funguje. Proč filtr, když olej rok vydrží a potom je již i lépe filtrovaný, ale degradovaný olej stejně lépe vyměnit, zejména u vzduchem chlazených motorů, které... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika