Příspěvky uživatele - 180.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zaštipované keříčkové rajče, 14.6.2013
Mám dotaz, mám nasaděné tyčkové i keříčkové rajčata. Naše babička ovšem aktivně vyštipovala zálistky u všech rajčat, i těch keříčkových. Bude s těchto zaštipovaných keříčkových rajčat něco? Vím že se zaštipují tyčková rajčata. Dorostou ještě zálistky... celý příspěvek >
(Ne)vhodné látky pro kvetoucí rajčata, 1.6.2013
Jaké hnojivo (nejlépe přírodní) je nejlepší na rajčata, která kvetou (nemají ještě žádný zelený plod) nebo budou brzy kvést? Jsou nějaké konkrétní látky které nejvíce potřebují nebo naopak jsou nevhodné? Jak se liší hnojení rajčat, která... celý příspěvek >
Zkušenosti s uvedenými hnojivy, 1.5.2013
Máte někdo zkušenosti s použitím těchto hnojiv (postřiků) na rajčata a pariky, popř. i jiné rostliny? Polyversum, Bioton, Biool, Argo Spintor, Kristalon Gold, Agro vitality komplex. Zajímaly by mě vaše zkušenosti a doporučení. Díky!
Zálivka z kopřiv, 30.4.2013
Zkoušeli jste zalévat rajčata, papriky vodou se zkvašeným kopřivami? Četla jsem, že je pro rajčata vhodné i zálivka z kostivalu i mix kopřiv s kostivalem. Máte s tímto někdo zkušenosti?
Problém s melonmi, 28.4.2013
taky jsem sela melouny a vypadají úplně stejně. Taky by mě zajímalo, co s nima. Zda přesadit hluboko, aby nebyly tak vytáhlé a kdy asi tak vysadit ven??
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 25.3.2013
Můžete mi prosím poradit, kdy a čím hnojit rajčata? Pěstuji letos poprvé 8 odrůd, rostou všechny pěkně, jen beefsteak zaostává. Používáte na rajčata i postřiky? Ráda bych se postřikům vyhnula, Pěstujete někdo i bez postřiků? Můžete doporučit nějaká... celý příspěvek >
Jahodnik, 18.3.2013
Zdravím, koupila jsem semena Jahodník stáleplodící Sarian F1. Máte s tímto jahodníkem zkušenosti? Jak mám semínka zaset (jak hluboko) nebo se semínka dávají jen naa povrch a substrátem nezakrývají? Prosím o rady, zkouší jahodník pěstovat ze semen... celý příspěvek >
Kde sehnat minikiwi?, 18.3.2013
Koupila jsem 5 semen minikiwi. Až povyrostou, jak poznám, zda jsou samčí nebo samičí a zhruba za jakou dobu to lze rozeznat? Můžete mi někdo prosím poradit? Sadím poprvé a potřebovala bych poradit.
Neoseeds.cz, 11.3.2013
Když jste objednávali z neoseed poslali e-mail až jim byla doručena platba a potom oznámení o odeslání zásilky? nějak se neozývají
Pěstování rajčat 2013, 5.3.2013
Kupovali jste někdo semena v Bauhausu? Mají tam dobrý výběr? Nevíte, zda bych tam sehnala rajčata Beefsteak, Býčí srdce, Semarol, Datterino F1, Delicious, Reisentraube, Sub artic plenty? Sadili jste tyto odrůdy?
Sázení a předpěstování kukuřice - prosím o rady, 4.3.2013
Kdy je nejlepší vyset kukuřici na zahradě? Chtěla bych co nejdřív, ale nevím, zda je odolná vůči mrázu, sadím letos poprve. Lze kukuřici předpěstovat doma a pak jen vysadit ven malé sazenice? Zkoušeli jste to někdo? Vedle které zeleniny je... celý příspěvek >
Neoseeds.cz, 3.3.2013
Objednané semena z internetu mají asi jakou spotřebu (trvanlivost)? Třeba z neoseed nebo osiva-semena.cz - zda neposílají třeba semena, která mají brzy uvedený konec doporučené spotřeby. Chtěla bych si objednat, abych to měla i na příští rok..
Neoseeds.cz, 2.3.2013
já zvažuji od neoseeds rajčata: Beefsteak, Býčí srdce, Semarol, Datterino F1, Delicious, Reisentraube, Sub artic plenty. Měli jste někdo něco z toho?
Neoseeds.cz, 1.3.2013
Děkuji Vám za odpověď. Můžete mi doporučit nějaké další obchody se semeny?
Prosím o radu - do kdy se mohou nechat malé rybky u sebe?, 5.11.2012
Dobrý den.jsem začátečnice s akvarijníma rybičkami. Často se množí, ale ryby je sní. Do kdy se mohou nechat malé rybky u sebe při dospívaní než se začnou požírat?
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika