Příspěvky uživatele - 74.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jaký druh, 21.4.2007
Dobrý večer,chtěla bych vysadit na zahrádku k pergole vinnou révu,ale nevím jaký druh.Jde o střední čechy,nepříliš kvalitní půdu,a dcera pro kterou víno chci má ráda s malinkými,,pecičkami,,/dceři jsou čtyři roky/a má ráda jen světlé víno,sladké.
co do stínu, 21.4.2007
Chtěla bych si dát  na chodbu živou květinu-nejraději něco do závěsného květináče,ale bohužel na chodbu jde staršně málo světla a to i vlétě.V zimě je tam šero.Je nějaká květina,která by tam mohla být?Jedná se o byt v panelovém domě,ale i v zimě... celý příspěvek >
Květiny do koupelny, 21.4.2007
Zavidím Vám koupelnu s oknem - já bych taky moc chtěla kytky v koupelně - bohužel máme koupelnu bez okna.
Hortenzie, 21.4.2007
Před 14 dny jsem si kupila hortenzii a vysadila jsem ji na zahradu do polostínu.Musím ji na zimu vyrýt a dát zazimovat nebo ji můžu nechat na zahrádce a pokud ano-mám ji alespoň zakrýt chvojím ebo něco podobného?
Levandule- velký výběr, 21.4.2007
Mě by zajímalo zda se dá levandule pěstovat i v truhlíku na západním okně-celé opdledne tam svítí slunce.
kdy plodí, 21.4.2007
Za jak dlouho budeme moct ochutnat plody z naší letos zasazené meruňky?
spartan, bohemia, 21.4.2007
Letos jsme zasadili tyto dvě odrůdy jabloní za jak dlouho budeme moct ochutnat jeich plody?Je mi jasné,že nebudu sklízet kilogrami,ale jde mi o to první jablko.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika