Příspěvky uživatele - 101.84

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ohřev skleníku, 13.4.2010
mě jde o zimu aby to nepomrzlo. myslel jsem že bych v zimě zatopil ohřál vodu a třeba den dva by to tam hřálo.
Ohřev skleníku, 13.4.2010
Plánujeme stavit skleník a mě tak napadlo, že bychom do skleníku umístili nádrž s vodou na akumulaci tepla. Pomůže to něčemu nebo je to hovadina?
Slivovice trochu jinak, 11.1.2010
Dělám silnější likéry tak kolem 50ti procent. Používám jabkovicu a nejvic se mě osvědčily jahody, trnky a med. Ty k té jabkovici jdou a nebijou se mi tam chutě. Jahody používám malé, tak aby šli nasypat do flašky kterou následně zaleju destilátem. U... celý příspěvek >
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 11.1.2010
Kde se dají takové kvasinky sehnat?
Nahořklá slivovice, 5.1.2010
Loni a letos jsem pálil se zbytkovým cukrem 12 protože přírodní kvasinky všechen cukr nestihly přeměnit. Hořké to nebylo vůbec. A navíc loni to byl velmi vyjmečný ročník slivovice.
Pecky ze švestek - a co s nimi?, 5.1.2010
JJ byla to třešeň
Zakalená slivovice, 5.1.2010
Ta reakce je tam hodně důležitá docela hodně vyvazuje nežádoucích látek. Bohužel nerez s kyselinami reaguje také a docela na úkor chuti.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika